Melyik ez a sorozat?
Figyelt kérdés
Amerika sorozat volt, én az interneten láttam az első részét angol felirattal talán. Egy latin származású (mexikói?) az USA egyik nagyvárosában letelepedő tízenegy-két éves lány, életében először eljut a könyvtárba, aminek állandó olvasója lesz, a családja és az iskolatársai is ellenzik a nagy tanulási vágyát, a többit már nem láttam, de érdekelne a film. Mi lehet a címe?2017. nov. 5. 12:38
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, sajnos nem ezt kerestem. Ettől régebbi film volt, és úgy emlékszem, hogy angolul beszéltek, csak talán volt hozzá felirat, mert eredeti angolban nem értem annyira a nyelvet, csak ha feliratos. Kb. 90-es évek táján készülhetett a film, de ez sem biztos.
2017. dec. 2. 14:18
3/3 A kérdező kommentje:
Most rémlett fel egy olyan részlet, hogy a lány anyja varrónőként dolgozik, és a lányát is elviszi oda dolgozni, akinek nincs igazán ínyére a dolog.
2017. dec. 17. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!