Supernatural, mikor jönnek az istenek, angyalok stb?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem nézni az Odaátot és olvastam, hogy benne lesz isten, a halál, Lucifer, sötétség, angyalok stb. Mivel ez engem nagyon érdekel, arra lennék kiváncsi hogy melyik évadban jelennek meg és hogyha átugranék arra az évadra akkor érteném-e a történetet vagy inkább nézzek meg minden évadot/részt?2017. nov. 3. 17:39
1/5 anonim válasza:
Az 5. évadtól jönnek de szerintem nézd meg elejétől a végéig mert különben nem fogod érteni! Ne legyél lusta, ha érdekel akkor nézd végig rendesen! Ez egy nagyon jó sorozat és minden rész jó majdnem minden rész egymásra épül. Nincs semmi értelme elkezdened nézni ha csak az angyalok meg az Istenek érdekelnek benne mert ez nem csak erről szól! Semmit nem fogsz érteni ha csak hirtelen nekiugrassz az 5. évadnak! Remélem tudtam segíteni :D Nincs harag ez személyes vélemény :D
2/5 A kérdező kommentje:
hát az 1. évadban nem annyira jó minden rész :D és még az lenne a kérdésem hogy onnantól kezdve minden részben benne lesznek?
2017. nov. 3. 17:46
3/5 anonim válasza:
Igen, benne, de nézz meg minden részt, mert nem fogod érteni. Szerintem a Halál meg a kaszások előbb is lesznek. Illetve démonok meg már most is vannak, és minden összefügg mindennel, ahhoz, hogy megértsd a rendszert, Crowleyt, Lucifert, ahhoz végig kell nézni :D Angyal egy lesz állandó szereplő. Isten meg csak a 11. évadban mutatja meg magát :D előtte is szerepel persze, csak nem tudják, hogy ő az :D az Isten témával óvatosan bántak
4/5 A kérdező kommentje:
Castiel-ra gondolsz? :D vagy ő nem angyal? Rendben végig nézem, koszonom
2017. nov. 3. 22:09
5/5 anonim válasza:
de, de Castiel állandó, még most is szerepel :D sajnos a kedvenc angyalom, Gabriel nem tér vissza (ő mondjuk egy nagyon jó példa rá, miért kell az elejétől nézni, nem tudom melyik részben tűnik fel a trickster, de ő az :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!