Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol volt a Trónok harca 7....

Hol volt a Trónok harca 7. évadából Edmure Tully, Catelyn öccse és a Stark gyerekek nagybátyja?

Figyelt kérdés
Azt hittem az évad kb úgy kezdődik, hogy Arya kiszabadítja őt, miután megölte a Frey-eket. Vagy legalább valamikor feltűnik... De mintha mindenki elfelejtkezett volna róla. A sorozat készítői miért redukálták le egész Westeros-t a Targaryen, Stark és Lannister családokra? Hova lettek a többiek? Azt hittem volna, hogy Edmure kiszabadul és csatlakoztatja a Folyóvidéket (Riverlands) az Északi Királysághoz. Vagy ha nem is ez, de legalább történik vele valami. Bármi. Hová lettek a többi nagy házak szereplői, akik nem abba 3-ba, vagy azok szövetségeseihez tartoznak? Hova lett Edmure Tully?

2017. okt. 30. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
A könyvben sem volt hosszú története. Elkezdte összegyűjteni a sereget és harcolt a Lannister sereg ellen. Aztán amíg Roslint pakolgatta, a többieket lemészárolták, majd őt elfogták és a Freyek azzal ijesztgették Bryndent, hogy felakasztják Edmuret, ha az nem adja át a várat. Jaime alkut kötött vele és elküldte Casterly Rockra.
2017. okt. 30. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Az meg, hogy hová lettek a nagy házak elég egyértelmű.

Bolton, Martell, Tyrell és Baratheon kihaltak. Arryn Kisujjon és a seregen keresztül volt/van jelen a történetben Északon. Greyjoy házzal is találkozni.

A többi jelentősebb házzal meg nem is foglalkozott az HBO. Persze lehetetlen volt, hogy a könyvekhez hasonló történetet mutasson be az HBO, mert az túl tartalmas és sok néző elvesztette volna a fonalat stb. így ez lett belőle. Ezzel nem védem az HBO-t, mivel a sorozat egy kalap szar lett.

2017. okt. 30. 21:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

A sorozat már túlhaladta a könyvet. Edmure jelenleg úton van még csak Casterly Rock-ra, mert nem régen ért véget Riverrun (Zúgó) ostroma.

Persze ez csak feltételezés, de szerintem Edmure-nak jut még szerep a 6. könyvben majd. Talán kiszabadítják őt (és Jeyne Westerlinget) út közben, vagy ilyesmi.

Azért is tettem fel a kérdést, mert mielőtt kijött a 7. évad, be volt harangozva hogy Edmure is visszatér, de még Robert (könyvben Robin) Arryn is. Aztán ők valahogy kimaradtak.

A sorozat készítői meg direkt írták is, hogy a Tyrell-eket és a Martell-eket gyorsan le akarták zárni, hogy ne kelljen velük se foglalkozni, ezért nyírták ki gyorsan Olenna nagyit és tüntették el Oberyn 3 lányát és a szeretőjét az első részekben.

2017. okt. 31. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
A sorozatot már jó régen lebutították.Tudják hogy sok néző azt se tudja hogy Edmure-t eszik e vagy isszák.Így lényegében megtehetik hogy kihagyják.De ha vissza is hozzák akkor ugyanúgy megölik mint sok karakternél tették hasonló esetben pl Osha,Rickon,Walder Frey stb. És ezt megtehetik mert sok néző kb a sárkányok,csöcsök,Jon Snow szinten van.
2017. nov. 1. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem feledkeztem meg róla, mert személy szerint baromi szimpatikus az a fickó. Már az elején a szívembe zártam, amikor "bénázott" a nyilakkal a temetésen.

" A sorozat készítői miért redukálták le egész Westeros-t a Targaryen, Stark és Lannister családokra?" - Mert ezek a népszerűek, a menők itt vannak, a nézőnek meg ez kell. Nekem a Tully-k az egyik kedvenceim, szóval sajnálom, hogy őket nem lehetett jobban megismerni. De én sosem mentem a mainstream vonallal, mindig is mellékvágányról választottam. Azért nagyon bízom benne, hogy Edmure még visszatér.

2017. dec. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!