Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Született feleségek fanok/néző...

Született feleségek fanok/nézők. Nem értek pár dolgot. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

A 3.évadnál járok és lenne 2 dolog amit nem értek.

-Mi lett Xiao-mei-el és a babával akit megszült?

Xiao-me visszament a rizsföldekre a gyerekkel együtt vagy mi? :D

-Mi lett Justinnal? (Andrew fiújával)

Tudom, hogy a szinészt aki játsza őt kiirták de a karakterével mi történt? Együtt vannak még Andrewal csak nem mutatják többet? De ha együtt vannak akkor mi volt közöttük amíg Andrew hajléktalan volt? Justin vajon kereste Andrewt? Vajon hívta vagy átment Breehez?? És Bree meg lekoptatta vagy mi??

Ti mit gondoltok? Ti hogyan képzelitek ezt el?? A ti fantáziátok hogy gondolja??

2017. okt. 28. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom később sem lesz említés egyikre se. De ha jól tudom Xiao-mei visszament a "rizsföldekre". Nyugi, amúgy nem lesz említés egyikről sem.
2017. nov. 2. 18:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Örülök, higy Xiao-meit nem emlegetik többet de én Justint nagyon bírtam. Ő volt a kedvenc fiú szereplőm a sorozatban. :( Neki nem örülök, hogy nem emlitik többet :( Andrewnak nem lesz új fiúja ugye!?? (De ha lesz ne mond el a nevét lécci) És amúgy meg róla mit gondolsz?? Hova tűnt? Tudom őt nem mondták, hogy hova lett de te mit gondolsz??
2017. nov. 2. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Jajjj.... eszembe jutott :D Xiao-meinek fekete gyereke lett, mert mint kiderült nem Solisék megtermékenyített petesejtjét ültették be, elcserélték, szóval ezért nem is szerepel később a sorozatban.

Miután Bree az utcára rakta Andrewt és Justin nem tudott a hollétéről, így a feltételezések szerint szakítottak.

2017. nov. 2. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Jajj köszönöm szépen!! Most már minden világos! Sajnálom,hogy Justin ezek után már nem szerepel többet :( Olyan jól nézett ki *-* Na mindegy! Köszi, hogy válaszoltál!! Azt hittem már senki sem fog válaszolni! Hálás köszönet!! ;) :)
2017. nov. 2. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
De nem is kereste Justin Andrewt?
2021. febr. 1. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!