Mi ez az erőszakos reklám nyomtatás a Youtube-on?
A Youtube-on már 1 hete de talán már 2 hete hogy folyamatosan ha el akarok indítani egy videót...bármit...előbb bead egy eltekerhetetlen reklámot amit kötelező végig nézni.
A legnagyobb baj hogy ezek a reklámok még csak nem is 5mp esek hanem akár még képesek egy telljes film trailert reklámként beadni ami 3perces...az már azért sok...képesek voltak egyszer egy tanácsadó beszélgetést leadni már nem tudom miről de az vagy 4-5perces volt...és mid ez eltekerhetetlen.
Mégis mi ez a YouTube-on?
Valami verseny talány?
Pénz díj?
Köszönöm mindenki válaszát.
Mert 2 forintért a saját anyjukat is.
Oké, hogy kell a reklám, de nem tudom mit nem bír megérteni, hogy nem kell erőltetni.
Ki nem szarja le az új xy terméket, ami egyébként egy kalap szart nem ér?
Ismerem a youtubeot.
Tudom hogy lehet pénzt keresni...és azt is hogy már jó ideje megvannak a reklámok.
Nem viccből tettem fel ezt a kérdést és nem is vagyok hülye.
Eddig át lehetett tekerni 5mp után....nem véletlen írtam 5mp-et...ám mostanában ezt a lehetőséget nem adja be.
AB block alapból be van építve a böngészőmbe.
A reklám blokkoló amúgyis a felugró reklámokra vonatkozik nem pedig a videókba épített reklámokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!