Tudtok mondani sírva röhögős filmeket?
Figyelt kérdés
a horrorra akadva sorozathoz hasonló filmeket keresek, amiken lehet szakadni. Nagyfater elszabadul és társai, amiben a poénok minőségieknek mondhatóak, és nagyon gyakoriak.2017. okt. 27. 17:37
2/12 anonim válasza:
Jackass féle Bad Grandpa. Ha a Nagyfater elszabadul tetszett,akkor sztem ez is fog :) Vannak benne durva poénok,de nagyon ütős!
3/12 anonim válasza:
Ez relatív. Én ezeken röhögtem sírva: Fun with Dick and Jane / Mr. & Mrs. Smith / Az ember, aki túl keveset tudott / Team America
4/12 anonim válasza:
A rózsaszín párduc 1,2 (2006,2009)
Széftörők
Botrány TV
Bazi nagy film
Nagy durranás 1,2
Csupasz pisztoly-filmek
Johnny English 1,2
Sir Austin Powers 1,2,3
A báránysültek hallgatnak
Leépített szépség
Vaklárma
Jenki Zulu
Men In White - Tiszta zsaruk
Reszkessetek, betörők! 1-5
Dadacsata
5/12 anonim válasza:
21jump street, 22 jump street nagyon ajánlom
6/12 anonim válasza:
Nagy durranás 2
Első tíz percén már szakadtam a nevetéstől 😂
7/12 anonim válasza:
Brian élete
The office (sorozat)
Torrente
Csupasz pisztoly (1,2)
8/12 anonim válasza:
Feketek feheren, interju, ananasz express
9/12 anonim válasza:
Ha tényleg vicces, szórakoztató filmeket keresel akkor nem az elmúlt néhány év kínálatából fogsz választani. Dumb és Dumber első része, Csupasz pisztoly, Sziki szökevény, Airplane, Johnny English, Mr. Bean filmek és a sorozat, Csengetett Mylord?, Reszkessetek betörők 1-2., én ezeket tudom ajánlani, nekem mind nagyon tetszettek, irtózatosan sokat lehet röhögni ezeken...
10/12 A kérdező kommentje:
airplanet kiveve mindet lattam mar, de koszi :D
Olyan filmekre gondolok, mint ne szorakozz Zohannal, es tarsai, amin szakadni lehet :D
2017. nov. 9. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!