Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok olyan film címeket,...

Dongaben kérdése:

Írnátok olyan film címeket, amit láttatok, és azt mondanátok: "Soha ne nézd meg! "?

Figyelt kérdés
Komolyan érdekel, mert ilyesmiből találtam pár nagyon jó kis filmet. "Ízlések, és pofonok...":)

2017. okt. 26. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Casshern
2017. okt. 26. 21:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt ma este meg is nézem.:)
2017. okt. 26. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyat tudok, amit bántam, hogy megnéztem, de tudom, hogy valakinek biztos tetszett.

- Másnaposok

- Ted

- Nulladik óra (breakfast club)

- d-war

- doomsday

- happiness (2008)

- cold and dark

- vacation

- this is the end

- pianist

- drag me to hell

- avp requiem

- Bridget Johnes * (ez pasiknak nem jó film)

- the kite runner

- dog soldiers

2017. okt. 26. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Végső állomás-filmek

Nagyon durván véres horror, tele iszonyatosan fatális balesetekkel, amiket maga a halál idéz elő sorsszerűen!

Fedőneve: Donnie Brasco

Ahogy a végén a pincében feldarabolják a hullákat, oda se kellett néznem, csupán a fűrészelés hangjától kishíján rosszul lettem.

2017. okt. 26. 23:26
 5/13 A kérdező kommentje:
Ebből is látszik, mennyire másként tekintünk egy filmre. Az első felsorolásból a : Ted, és a Zongorista nekem tetszett. A "Fedőneve: Donnie Brasco"-t viszont jó filmnek tartom.
2017. okt. 26. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi százlábú :( Fuuu, volt párom nézte mellettem egyik hajnalban, csodálatos élmény volt felkelni rá...
2017. okt. 27. 06:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Teljesen nyilvánvaló, hogy nincs olyan film, ami mindenkinek egyformán tetszik. :) És biztos van olyan film, ami neked kedvenced más meg utálja. 3 óra beszélgetés után már tudok mondani olyan filmet bárkinek, ami biztos tetszik neki. De téged nem ismerlek, és ezért írtam, hogy csak magamból kiindulva tudok olyat, amit soha nem kellett volna megnéznem.

Vannak, akik ilyen szintű kérdésből sportot csinálnak. Ha tudsz angolul, akkor ajánlom őket a kedves figyelmedbe. Van egy YouTube csatornájuk és olyan filmekről beszélnek, amik "soha ne nézd meg" kategóriába tartoznak. RedLetterMedia - Best of the Worst https://www.youtube.com/playlist?list=PLJ_TJFLc25JR3VZ7Xe-cm..

Kicsit nehezen megszerezhető filmekkel foglalkoznak, de lehet onnan válogatni és ötletet meríteni.

2017. okt. 27. 13:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es lepontozása indokolatlan. Ő azt mondja arra a filmre, akkor azt mondja arra a filmre. Meg is indokolta, miért.

Nem szeretem azt a viselkedést, amikor egy egyenes és értelmes választ lepontoznak és meg sem indokolják a negatív kritikájukat.

Ha valaki érzékeny a gorra, akkor bizony sok filmet nem néz meg szívesen ilyen részletek miatt. Ezt könnyű megérteni.

2017. okt. 27. 13:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Adam Sandler filmjei rettenetesek. Szintén nagyon szar volt a Titkok könyvtára, illetve a régebbi ZS kategóriás akció, illetve sci-fi filmek. Nem konkrét címek, de ilyesmiket keress, mint: A vikingek és cowboyok háborúja, vagy A gonosz kommandós bosszúja.:)
2017. okt. 27. 14:26
 10/13 A kérdező kommentje:

# 7!

Én minden választ "hasznosnak" ítéltem. Éppen a különböző ízlések miatt érdekelt a dolog. Amit nem láttam ezek közül, azt megpróbálom megnézni.

Köszi mindenkinek!

2017. okt. 27. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!