A cool kids don't cry-nak van magyar feliratja?
Figyelt kérdés
Ha van, akkor esetleg valaki linket küldene?2017. okt. 25. 18:54
11/18 anonim válasza:
Hónapokig megtekinthető volt, de a youtube levette. Copyright strikeot adott és felfüggesztette a youtube partnerségem. Részemről ennyit tehettem a filmért. Google drivera is feltoltottem, mondván az az én tárolóm. Megisztottam a linket hogy onnan is letölthető legyen. Erről tettem fel videót. A google letiltotta a drive elérhetőséget. Én sem tudtam megnézni már a filmet sőt a saját drive fiókomból sem tudtam letölteni. Befejeztem a kinlódást. Akinek megvan a forditas reméljük jól használja. KekeGolia
12/18 Nightwing evil válasza:
nea elvileg írtam neked.
13/18 anonim válasza:
Sziasztok valakinek meg meg van a felirat :)
15/18 anonim válasza:
Ha úgy van én is megkaphatom...
16/18 Mezei Ákos1010 válasza:
[link] itt meg lehet nezni !
17/18 AnonimValaki válasza:
ha valaki tud olyat, amit még nem tiltottak le, légyszi küldje el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!