Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking dead s8. e1 Mi történt...

Walking dead s8. e1 Mi történt ebben a részben?

Figyelt kérdés
Most akkor az egészet csak Rick képzelte és még a kisujjukat se mozditották? De akkor miért volt benne hogy a pap ottragad Negonnel?

2017. okt. 23. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem képzelte.A támadás megtörtént.

Az idős Rick az valszeg egy flashforward vagyis hogy mi lesz a jövőben,a háború után time jump után.

A sírós Rick is valszeg a jövőben lesz ( My Mercy Prevails Over My Wrath miatt) a háború legvégén.

A képregény nélkül tényleg nem érthető annyira de majd később tisztább lesz.

2017. okt. 24. 10:24
 2/6 LeonScottKennedy ***** válasza:
Miért képzelte volna?
2017. okt. 24. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Kaszáltam a sorozatot, az történt. :)
2017. okt. 24. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó senkit sem érdekel :) Nem ez volt a kérdés.
2017. okt. 24. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Én személy szerint úgy gondoltam, hogy háborús Rick megtörtént. Szomorú Rick a háború vége. Idős Rick pedig a jövő. És vagy előretekintés vagy visszatekintés történt.

De látom külföldi oldalon is, hogy megosztotta a nézőket, hogy mi is történt.

2017. okt. 24. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy az epizód végén Ricket látjuk, ahogy harcra ösztökéli az embereket, és ott van Gabriel atya is, pedig a korábbi jelenetben bent rekedt Negannel a konténerbe. Szerintem nem képzelte, csak ugrálás az időben.
2017. okt. 29. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!