Jó sorozatot keresek ami nem túl rövid?
Figyelt kérdés
Olyan sorozat ami a storyra van kihegyezve, nincsenek fölösleges románcok és egy érdekes fő szálla van. Amiket eddig láttam és hogy tetszett-e.
-TWD- először tetszett aztán meguntam
-GOT- nem tetszett
-a mentalista- imádtam
-lost- tetszett
-prison break- tetszett
Előre is köszönöm a válaszokat
2017. okt. 21. 20:38
3/7 A kérdező kommentje:
A the 100 at nemrég megpróbáltam megnézni de elképeztően nagy baromságok vannak benne. A dexter meg banshee t meg meglesem milyen :)
2017. okt. 21. 20:46
4/7 anonim válasza:
Breaking Bad - Kicsit rövid, de! Storyra van kihegyezve. Nincsenek felesleges románcok benne. Fordulatos, logikus, ügyesen játszott. Adj neki egy esélyt :)
Maffiózók
Dexter
Homeland
Vikings
5/7 anonim válasza:
Hannibal
The Good Doctor
Breaking Bad
AHS
6/7 anonim válasza:
Revenge először úgy tűnhet van egy csomó felesleges dolog de a végére minden értelmet nyer
7/7 A kérdező kommentje:
A breaking badet már régebben láttam, el is felejtettem irni. Amugy elkezdtem néznj a dextert és eddig tetszik majd meglesema többit is. Amugy én szeretem a rejtélyeket ezért csiptem a lostot is meg a mentalistát
2017. okt. 22. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!