Bana László kérdése:
FOX-ot szeretnék nézni online hogyan?
Figyelt kérdés
nagy TWD fan vagyok és gondolom sokan tudjátok most 23-adikán lesz az első rész a 8. -adik évadból de nincs fox-om felkerestem a tv szolgáltatóm és azt mondták hogy ezt a csatornát nem tudják beüzemelni és az a kérdésem hogy hol tudnám valahol online élő be nézni a fox-ot probáltam:onlinestream-ittott tv meg sok máshol de nem sikerült2017. okt. 20. 21:54
1/2 anonim válasza:
online biztos nem fogod tudni nézni egy időben a premierrel...24-én néz fel pár oldalra neten biztos hamar lehozzák az új részt mert nagy rá a kereslet
2/2 anonim válasza:
Én filmezz*eu-n szoktam nézni, feliratosan már hétfő délután fent szokott lenni.(a csillag helyén természetesen . van, de csak így engedi elküldeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!