Gravity Falls (Rejtélyek Városkája) vegyes kérdések! Valaki tud választ rájuk?
1. A sorozatból a naplókat hol vehetem meg?
2. A 2. évad 15. részében (Az utolsó Mabel-egyszarvú) Ford computerére az volt írva, hogy Project Mentem. Ez a magyar menteni szón alapul? (Hiszen az agyukat mentették Billtől.)
3. Bill feltámadhat még? Ott az a kőszobor, ami "valahol az erdő mélyén" lapul, mint ahogy a cím is mutatja.
4. Az igazi Bill-szobor pontosan hol van elrejtve?
5. Láttam minden egyes részt, de nem találtam egy bizonyos szörnyet egyikben sem. Ez ilyen hosszúkás, nyúlánk, hasonlít egy emberre, fekete, nagyon magas. Google keresésben találtam a könyv lapjain, plusz egy képkockán.
6. A könyvben felbukkanó és az egy-egy képkockán bevillanó titkos jelek mit jelentenek? Nem lehet ezt tudni?
Ennyi volna. Remélem, kapok válaszokat, mert ez a sorozat most nagyon érdekel :D Ha valaki csak egy-kettőre tudja a választ, azt is megköszönöm.
Ohh, maradt még egy kérdés.
7. Egy videó szerint Bill ezt mondja halála előtt (visszajátszva): AXOLOTL My time has come to burn, I invoke the ancient power that I may return. Ti mit gondoltok erről, mire célzott? Itt a link:
Egyre tudok felelni.
A magas csávó Slenderman, egy elterjedt creepypasta, viszont amik neten vannak róla kamuk, nincs benne.
Igen, mondjuk arra én is rájöttem. Milliószor láttam azt a részt, de nincs ott, csak a fa.
Konkrétan a Hide Behindról volt szó, de az már megoldódott, tehát az ötös kérdés tárgytalan. Azért köszi a választ! :)
1 a naplót próbáld meg ebayen
2 lehet ezt én sem nagyon tudom
3 Alex nem akar több évadot én a Disney nek is írtam és ők is mondták hogy nem
4 ezt nem tudom de többen megtalálták Alex ha jól tudom a Twitter oldalán osztott meg róla kódot vagy térképet és az alapján kellett megtalálni
5 -
6 lehet tudni vannak róla videók
7 ez azt jelenti hogy az axolotl egy olyan állat ami visszanöveszti a végtagjait azaz Bill elvileg visszatér de innentől ez sajnos már saját fantáziára van bízva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!