Válaszolna valaki a kérdésemre, aki látta a Django elszabadul című filmet?
Figyelt kérdés
A Django elszabadulban van egy rész, amikor Calvin Candie (Dicaprio) -nak vérzik a keze. Annyira beleélte magát a szerepébe, hogy olyan erővel ütött az asztalra, hogy egy üvegpoharat széttört, ami "szétvágta"a kezét. Tehát az a vér, amit ott látunk, igazi. De Dicaprio nem esett ki a szerepéből, hanem folytatta. Ezt olvastam. De a következő jelenetben az van, hogy Candie végigkeni az egész tenyerét Broomhilda arcán. Most akkor Dicaprio a saját vérét maszatolta Kerry Washington képébe? És bocsánat ha baromságot kérdeztem, de nem nagyon értem.2017. okt. 15. 18:01
1/2 anonim válasza:
Az már mű vér. Nem kenegeted a véredet mások arcába :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)...már arra gondoltam,hogy szétvágta a kezét-és hirtelen gondolt egyet,belekeni az arcába.Lol :)...az igazi vér sokkal menőbb...belekenem Broomhilda arcába
2017. okt. 15. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!