Nektek mi a véleményetek a Mielőtt megismertelek című filmről?
Felcseszett a vége rendesen. Én azt hittem, ez olyan cuki film, mint az Életrevalók, csak szerelmes verzióban, és végig azt hittem, hogy a csávó meggondolja magát, és rájön, hogy így is élhet boldog életet. Pedig ott volt neki a lány is, aki tényleg szerette.
Engem totál felk*rt a vége, mert azt a benyomást keltette, hogy ha fogyatékkal élsz, nem élhetsz boldog életet, inkább nyírd ki magad. Én totál az ellenkezőjét vallom, szerintem mindenki értékes, és minden helyzetből ki lehet hozni a legjobbat. Ez a csávó meg nem értékelte azt, amije volt. Nyilván egy ilyen helyzettel borzasztó nehéz lehet megkűzdeni, de mégis értékelhette volna a srác a családját és a lányt annyira, hogy nem teszi meg. Boldog életet élhettek volna.
Én nem bőgtem a filmen, hanem jól felcsesztem msgam rajta. Semmi értelme nem volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!