Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek melyik Avatar szimpatiku...

Cetan kérdése:

Kinek melyik Avatar szimpatikusabb és miért?

Figyelt kérdés
Aang vagy Korra? Korra, vagy Aang? :)
2017. okt. 12. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Korra

Sokkal emberibbnek tűnik, hozzám közelebb áll.

2017. okt. 13. 00:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Mit értesz ebben az esetben emberibb alatt?
2017. okt. 16. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Mások.

Ettől függetlenül Aang. Bölcsebb, már az elejétől fogva szimpatikus, alapvetően egy jó és tiszta lélek. Sokkal inkább spirituális beállítottságú, mint Korra, nem olyan forrófejű, békepárti. Aangnak csak határozottságban kell fejlődnie (mármint a sorozat elejétől kezdve), meg persze ugye meg kell tanulnia használni az elemeket és az erejét. Ki kell még forrnia, de a jó természete kiváló alap.

Korra ezzel szemben... Hát na. Az első évadban pont azért ment az agyamra, mert annak a sok jónak az ellenkezőjét testesítette meg, amit Aangnak szerettem. Forrófejű, hirtelen, mindent harccal akár elintézni, a tiszteletet hírből sem ismeri. Viszont a 4 évad alatt hatalmas jellemfejlődésen ment keresztül. Igazi avatár lett, egy szerethető karakter.

Az már megint más dolog, hogy mint kiderült, Aang nem volt egy mintaapa... Ez azért eléggé lelombozó.

Tudom, hogy nem kérdezted, de nekem a másik kedvencem Iroh. Egy csodálatos, öreg bölcs... Nem is írok róla. Úgysem tudom az érzelmeket igazán szavakba önteni. Tudod úgyis, mire gondolok. :)

2018. jan. 29. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!