Mi a véleményetek a cigarettázó férfiről (X-akták)?
Figyelt kérdés
Szerintetek direkt lett negatív fényben beállítva vagy akár a szindikátus véletlenül is annak maradt volna meg?2017. okt. 12. 15:28
1/5 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed.
Egyébként annak ellenére, hogy az X-akták a kedvenc sorozatom, sajnos el kell ismernem, hogy a legnagyobb gyengesége a fő story line, ami konkrétan be sem lett fejezve. Gyengén van felépítve és elég zavaros, rengeteg elvarratlan szál, stb. Ne is nagyon próbálj értelmet keresni benne szerintem.
2/5 anonim válasza:
Szerintem direkt negatív, titokzatos. Kellett egy ilyen figura is, aki váratlan felbukkan és megkeveri a szálakat.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi @ válaszokat! ;)
Első:
Mi nem érthető? Egyébként nem is értelmet keresek benne, azt szeretem benne hogy sok az elvarratlan szál.
2017. okt. 12. 21:40
4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként a lényeg, hogy a szindikátus szerintem sarkítottan van ábrázolva. Mert tulajdonképp ugyanazon fáradoztak amin Mulder. Védeni az embereket azon esetektől amiket az epizódokban vizsgál. A módszereik erre, amik negatívak.
2017. okt. 13. 17:03
5/5 A kérdező kommentje:
Ha jól olvastam valahol, egyébként a film szerint a Kennedy gyilkossághoz is van köze???
2017. okt. 25. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!