Szárnyas fejvadász rajongók! Hogy tetszett a 2. rész?
Ha önmagában nézem, teljesen jó film lett, viszont nem tudom nem az első részhez hasonlítani. Ahhoz képest viszont szerintem nem akkora durranás, mint amekkora hype körüllengi.
Hangulatában sehol sincs az első részhez képest, a zenéje is gyengébb, jellegtelenebb (hiába Hans Zimmer, Vangelis akkor is nagyobbat szólt anno), a posztapokaliptikus elemeket nem tudom hova tenni, szerintem nem illik a Blade Runner világába. 1-2 szereplőnek nem látom értelmét, mintha csak a játékidő kitolása miatt lennének jelen.
Nem lett rossz (sőt, a mai sci-fi felhozatalban kiemelkedő), de nem is zseniális. Igaz, az első rész is csak jóval később lett megkerülhetetlen jelenség a műfajban.
nekem nagyon tetszett. Én későn láttam az első szárnyas fejvadászt, nekem valamiért az tűnik unalmasnak és vontatottnak. Szerintem ez izgalmasabb és elgondolkodtatóbb. Tudom, hogy nem egészen eredeti ötlet, de Joi karaktere nekem nagyon lenyűgöző volt.
Ha az ember nem akcióra vágyik és chill hangulatba van, akkor nézze meg szerintem.
Örülök, hogy nektek is tetszett:)
Remélem lesz 3. rész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!