Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatoknál mindig van...

Sorozatoknál mindig van olyan, hogy web évad. Az valamiféle folytatás lenne vagy kapcsolódik valahogy a sorozathoz?

Figyelt kérdés

#sorozat #epizód #Web évad
2017. szept. 30. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A mindig elég túlzás, nagyon ritka hogy ilyet kiadnak. Esetleg olyan van hogy egy sorozat két évada között van valamilyen webes minisorozat feltöltve a csatorna/készítő oldalára, de egyáltalán nem jellemző.

Vagy pedig kevered a Web-DL kifejezést a letöltésnél, ami csak azt jelenti hogy webes áruház anyagából lett rögzítve az epizód, nem a DVD/BR lemezről.

2017. szept. 30. 14:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Doramáknál elég jellemző. Sőt!

Pontosan nem tudom, de ezek mindig megegyezek. Rövid, kb. 20 percesek. Spin-off évad a legtöbbje, de volt már, hogy rendes folytatás.

Elméletileg ezeket nem adták le tv-ben, hanem értelmezd szó szerint, web-en adták, streaming szolgáltató.

Én láttam már spin-off évadot így, de volt, hogy egy mangát így dolgoztak fel. Számomra élvezetesen voltak mindig, egyáltalán nem vett el az értékéből, hogy web évad.

Ha nem erre gondoltál, akkor bocsi. Pontosan én sem értem.

2021. febr. 6. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!