Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha rendelek az Amazonon egy...

Ha rendelek az Amazonon egy DVD-t lesz rajta magyar szinkron?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni az Annabelle 2-t DVD-n de Magyarországon csak nagyon sokára fog megjelenni.

2017. szept. 28. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem hogy lesz rajta. Kérdezz rá az eladónál meg olvasd el a leírást hátha le van írva hogy milyen nyelvek vannak.
2017. szept. 28. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem jelent meg Magyarorszagon, megis mitol vagy minek lenne rajta magyar szinkron? Az megvan, hogy a szinkront itthon csinaljak a magyar piacra, nem a filmstudio? 100% hogy nem lesz rajta, de felirat se.
2017. szept. 28. 07:22
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Magyarországon még nem jelent meg, de az amazonnak csinálnak külön szinkront. Szerintem tuti így van, rendeld csak meg nyugodtan.
2017. szept. 28. 07:52
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Az attól függ, hogy lesz-e rajta magyar szinkron vagy sem.
2017. szept. 28. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy túl értelmes, ugye?

Egyébként lejátszani sem fogod tudni, mert NTSC szabvány lesz PAL helyett.

2017. szept. 28. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem teljesen igaz, amit írtok. Bizonyos külföldi kiadásokon megesik, hogy van magyar felirat, másik 30 nyelv mellett.

Ezen kívül olyan is van, legalábbis régebben volt néhány holland és német kiadású dvd, ami nálunk az adott kiadásban meg se jelent, mégis volt rajta szinkron.

Nekem így van meg az Indiana Jones trilógia digipack kiszerelésben, pedig nálunk nem volt forgalomban.

Emellett vannak bizonyos dvd-k, amiket régiókra gyártanak, így miután nálunk joglejárttá válik egy-egy hazai kiadás, elképzelhető, hogy egy az egyben ugyanazt a dvd lemezt mondjuk Csehországban meg tudod venni, csak persze cseh borítóval.

Ez persze ritkaság, ha ráböksz egy külföldi kiadásra, kicsi eséllyel fogsz találni olyan kiadást, ami tartalmaz bármiféle magyar vonatkozást, főleg Amazonon, mivel egy amerikai cég, főleg amerikai piacra.

2017. szept. 28. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha a DVD film adott példánya nem a magyar piacra készült, akkor az sem biztos, hogy meg tudod nézni, hacsak nem kompatibilis vele a lejátszód, magyar szinkron meg főleg nem lesz rajta! Magyar feliratra viszont van esély, mert országtól függetlenül többféle nyelvű felirat is lehet rajta, nekem például van olyan filmem itthon, amin feliratot 11 nyelv közül lehet választani!
2017. szept. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!