Star Trek Discovery? Eddig neked hogy tetszik?
Most startolt a Discovery, igaz, még két rész jelent meg, de kíváncsi vagyok eddig kinek hogy tetszik.
Személy szerint nekem nagyon bejön! Tetszik, hogy megmaradtak a jellegzetes Trekkes dolgok (a hangok, a kommunikátorok, fézerek) de mégis valami új, amit eddig nem láttunk.
Szerintem ez a sorozat iszonyatosan nagyot fog szólni, már az első részen is látszik, hogy nagyon odatették magukat!
Szerintetek milyen lett?
nem is hallottam róla
brutál
időben ez mikor játszódik?
Kirk kapitányék előtt 10 évvel. :)
Azaz az NX-01 Enterprise és az NCC-1701-es Enterprise között.
Ha a TOS-hoz viszonyítom akkor elég High-tech annak ellenére, hogy 10 évvel előttük van :D
Ha meg a filmes idővonalhoz meg technikához akkor rendben van.
A klingonok kinézete annyira nem tetszik, inkább egy ráncos békához hasonlítanak mint egy kemény, harcos fajhoz. De ezt leszámítva érdekesnek ígérkezik az egész.
Az nekem is bejön, hogy a hangok meg néhány tárgy olyan mint az eredetiben. Amúgy inkább az új filmekhez passzol, mint előzmény pl a Klingonok kinézete is, függetlenül attól, hogy az másik idősík. Az mondjuk poén lenne, ha lennének cameok, például Zachary Quinto, mint Spock. Mert úgy tudom akkorra tervezik a sorozat végét, mikor elindul a TOS. Meg amúgy is,a vulkániak lassabban öregszenek elvileg, mint az emberek. Sarek már eleve benne van, szerintem valamilyen formában Spock is belekerül valamikor.
Ahogy néztem a 3.rész előzetesét, most kezd majd izgalmas lenni, hogy miként nyeri vissza a bizalmat a főszereplő hölgyemény stb.
A látvány meg nagyon szép, színvonalasra sikerült, látszik, hogy sok energiát fektettek bele.
Nekem amúgy igazából az is nagyon tetszik, hogy visszanyúlik a régi korokhoz, de vannak benne újdonságok.
Mint például: a hologramok. Ezt tudtommal Sisko kapitány korában kezdték tesztelni. A Defiantot szerelték fel az új sugárzókkal elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!