Gags kérdése:
Tyrion hatalmas homloka?
Figyelt kérdés
Hello! Köztudott már hogy a sorozat azt leszámítva hogy megvéníti a fiatal szereplőket meg is szépíti legjavukat, így van ez Tyrionnal is. Bár a könyvben eddig Jon leírása alapján képzeltem el (fele akkora mint Jaime, vadállati zúzodott arc, ferde gerinc, kacsázás, felemás szemek) később egy próféta hasonlata is segített ("majomdémon") majd ott volt Sansa is (drótszerű szakáll, lenszőke haj), de seholsem kaptam arra utalást hogy szélles lenne a homloka, mégis szinte minden fanarton úgy szerepel, még azokon is amelyek a könyvhöz hűek... Mért? (+ általában a haja is rövid, holott az első leírásában az szerepel "a hajfürje mögül nézett"- azaz a haja minimum a szeméig elér)2017. szept. 27. 18:16
1/5 anonim válasza:
Igazából van egy általánosítás, hogy a széles homlokú emberek okosabbak, és hát Tyrion, mint tudjuk, elég okos. Talán ebből az elvből fakad a széles homlok. A haját pedig levághatja a történet során(valószínűleg le is vágja), főként miután megsérült az arca, és a sebet ápolni kellett.
2/5 A kérdező kommentje:
Érdekes... Ám a sérüléssel nem értek egyet :D a vásznon jóval nagyobb, de a könyvben nem terjed túl az orrán (de annak 3/4- e odavész, ellenben a vásznon csak egy mint mondtam nagy heg) szóval nem érinti a fejbőrét, így értelmetlen a levágása :/
2017. szept. 27. 19:48
3/5 A kérdező kommentje:
+a polcszerű szemöldököt ki is hagytam, bár azt a színész is remekül hozza (sok más tulajdonságával együtt...) bár a ő elbüvölő a maga igenis szép módján, míg a könyvbéli Tyrion a maga ronda módján volt az (talán még Aryn völgyében volt egy ilyen foszlány róla... "igézően visszataszító" vagy ehez hasonló, de utalt, írt róla az író)
2017. szept. 27. 19:58
4/5 anonim válasza:
ha megnézed az ezzel a fajta genetikai eltéréssel születetteket,akkor mindegyiküknek eléggé domináns a homloka.
5/5 A kérdező kommentje:
Való igaz :D
2017. szept. 28. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!