Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Filmvadász oldal miért...

A Filmvadász oldal miért szűnt meg?

Figyelt kérdés

Egy csomó filmet szedtem le onnan, most egy természetfilmet szerettem volna, erre azt látom, hogy az oldal nem létezik. :( Ha valaki sejti, hogy miért, akkor íjra le legyen szíves!

Köszönöm. :)

2017. szept. 27. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha illegális filmmegosztó volt akkor egyértelmű az indoka. Az csak egy dolog hogy te ingyen letöltheted és nem kérnek számon, de az oldal nem terjesztheti más szerzői jogvédett műveit még akkor sem ha azt non-profit alapon teszi. Amúgy sem ez a jellemző, hanem hogy ki van tapétázva reklámmal hogy a látogatók által jogsértő tartalmat közvetítve szerezzenek bevételt.
2017. szept. 27. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem ezt az oldalt, de szerintem lehetett pl szerzői jogkövetelés miatt, vagy pl azért, amiért az iwiw, hogy nem tudom, túl sok gép kellett hozzá, hogy működtesse a szervert, vagy mi? Nem tudom pontosan, remélem, jól írtam le, szerintem ilyen okok lehettek, amúgy nem tudom. A megaupload is szerzői jogos volt.
2017. szept. 27. 18:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Évek óta működött ez az oldal: [link]

Nagyon sajnálom, hogy ennek is vége. :(

2017. szept. 27. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Működik, délelőtt töltöttem róla.
2018. máj. 28. 16:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már rég tudom.
2018. máj. 28. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Oké, csak gondoltam megírom.Neked működik?Nekem pár napja megint nem.Feltettem erről egy kérdést, de sértegetnek miatta, tolvajnak neveznek....Bunkó unatkozó, rosszindulaú emberek vannak itt.Töröltetem a kérdést amúgy.

Neked még normális válaszok is jöttek...

2018. szept. 22. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Benne van a szabályzatban, hogy nem kérdezhetsz szerzői jogvédelmet sértő dolgokról, nem adhatnak tanácsot sem ezzel kapcsolatban, főleg nem oldalakat ahonnan elérhető ilyen tartalom.

Mivel ezeket törlik, így sokkal többen engedik meg maguknak a következmények nélküli tolvajozást, mert úgyis eltűnik a kérdéssel a komment. Az alapvető szóhasználat az ilyen kérdésekre az, hogy "lopásban nem segítünk". Éppen szívre lehet venni, de a végeredmény ugyanaz: ha te fizetős dolgot ingyen akarsz elérni, használni, az valakinek a megkárosítása, lopás. Bár a neten nincs következménye szinte sosem, attól még a lopás az lopás marad.

2018. szept. 22. 12:39
 8/8 anonim válasza:
De már megint nincs. :D
2019. ápr. 27. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!