Szerintetek A mártírok vagy a Szerb film a durvább horror?
Figyelt kérdés
Láttátok már mindkét filmet? Melyik a betegebb és brutálisabb véleményed szerint és miért?2017. szept. 27. 12:22
1/3 HalkHogen válasza:
A mártírok véresebb, kegyetlenebb. A Szerb film inkább megbotránkoztató szerintem.
2/3 anonim válasza:
Hát szerintem A mártírok unalmasabb, a Szerb filmben legalább minden jelenettel akarnak valami nagyot dobni...A mártíroknak csak a végén-
De mindkettő elég durva abból a szempontból, hogy soha nem kapom már vissza azokat a perceket, amiket ezekre a filmekre pazaroltam.
3/3 anonim válasza:
A Martirok nevezheto horror filmnek mert az ilyen jelenetek eleg veresek meg ilyenek a Szerb film szimplan csak rohadt undorito en annal a jelenetnel amikor kihuzta a kisbabat a nobol es megeroszakolta majdnem elhanytam magam epeszu ember nem csinal ilyet es nem is tetszik neki egy ilyen film undorito viszont a Martirokat egy jo horrorfilmnek tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!