Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megnéztem az Azt (1990) és...

Megnéztem az Azt (1990) és egy csomó dolgot nem értek (? )

Figyelt kérdés

Az miért nem öllte meg egy tagját sem a vesztesek klubjának gyerekkorukban? Megannyi lehetősége lett volna pl. Eddienél a zuhanyzóban, Richienél a gépházban - miközben Georgiet meg a másik kislányt a film elején egyből megölte

De felnőttkorukban is többször lett volna lehetősége rá pl. mikor Beverlynek adta ki magát Bennek a hotelben

A végén kiderült hogy Az valódi alakja egy pókszerű izé és az áldozatai testei a pókhálóban voltak - gondolom akkor úgy táplálkozott mint egy pók de közben az eltűnt gyerekeknek többször megtalálták a holttestét, sokszor megcsonkítva. Most azokat csak hobbiból ölte vagy ennyire nincs átgondolva az egész, mivel Mike rájött hogy Az 30 évenként élelemre vadászik?

Ha Audrát rögtön az elején transzba ejtette lidércfénnyel miért nem használt lidércfényt a vesztesek klubjának egyik tagján sem?

2017. szept. 24. 16:29
 1/2 Poirot15 ***** válasza:

Olvasd el a könyvet; s választ kapsz nagyjából az összes kérdésre. Rájössz arra is, hogy nem AZ-t akarták megtalálni, hanem George-t. De mivel kerestëk, ezért AZ is megjelent...

Na a lényeg, olvasd el bármelyik kiadásban a könyvet! ;)

2017. okt. 30. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek igazából teljesen jogos észrevételek. Én olvastam a könyvet és nincsenek megfelelő válaszok. Nekem olyan érzésem van, mintha direkt csak velük szórakozott volna és ezáltal saját magát csalta kelepcébe. Emiatt kicsit nekem is következetlen az egész.
2017. nov. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!