Mit gondoltok a Rekviem egy álomért című filmről?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok. Nálunk nagyon sokan az osztályból rosszul lettek, sírtak stb.2010. máj. 27. 17:39
1/10 anonim válasza:
Nem láttam
Milyen jelenettől lettek rosszul?
2/10 anonim válasza:
Egyik kedvenc filmem, szerintem nagyon jó, csak a vége enyhén szólva szomorú.
3/10 anonim válasza:
Eszméletlen jól mutatja be az emberi élet buktatóit, nagyon tanulságos. Nem horror vagy thriller, de miután megnéztem, pár óráig hozzám sem lehetett szólni, teljesen a hatása alatt voltam. Nem sok ismerősöm látta, de ahogy velük beszéltem, egy véleményen vagyunk: nagyon durván jó film, mindenképp érdemes megnézni, bár nem egy könnyű esti mese az biztos. :)
Vannak olyan filmek, amikre jó, ha felkészülünk lelkileg, mielőtt megnéznénk, mert jó ha tudjuk, hogy mire számíthatunk. Ez egy kábítószeres film, tele heroinnal, tablettákkal, és mindennel, ami ezzel jár...
4/10 anonim válasza:
én láttam, hatalmas film, és mindenkinek aki nem látta ajánlom, hogy nézze meg. a vége pedig igen, szomorú, de ezért sem mindennapi film, mert az egész hitelét veszthetné ha nagy hepiendel és összeborulással végződne és nem érné el a film igazi célját.
5/10 A kérdező kommentje:
igen nálunk is főleg a végén kezdtek el sírni mikor látták mindegyik szereplőt összeomlani. van egy oszt. társam. az annyira besokkolt hogy csak nézett maga elé egész nap.
2010. máj. 27. 18:02
6/10 anonim válasza:
annyira azért nem durva mint ahogy itt páran beállítják :D meg egész nap csak nézett maga elé miután megnézte?:D elég gyenge idegrendszere lehet..:D
7/10 anonim válasza:
Azt nagyon bírtam benne,amikor a néger díler így szól-Nem levegőzni vettem elő!-
9/10 A kérdező kommentje:
18:10 elfelejtettem mondani hogy a gyereknek pár hete halt meg az apja. szerintem biztos ezért
2010. máj. 28. 01:27
10/10 anonim válasza:
Fantasztikus film,az egyik kedvencem!
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!