Sword art online 3. évad?
Még csak az 1.évadot láttam, de már a 5.rész után megfogalmazódott bennem hogy teljes szívemből, lelkemből, tüdőmből, májamból és egyébb hardvereimből imádom ezt az Animét. Néhány hejen hallottam hogy lesz 3.évad. Nyugtasatok meg hogy ez igaz!
Aki viszont nem tolerálja, utálja ezt a sorozatot megkérem hogy azt válaszként ne fejeze ki, hogy Mennyire cs¡cska vagyok hogy ilyen sz @ rokat nézek! Köszöntem
Nincs, nem lesz. Hál istennek..
Ja és helyen.
Bocsánat auto javító... És egyébként diszgráfiás (írás zavaros) vagyok. Gondolom akkor most a fogyatékos jelzővel fogysz illetni, eltaláltam?
Ez az oldalt egyébként arra találták ki hogy választ kapjunk a "szar" kérdéseinkre.
azért bátya meg kell mondjam elég bunkó vagy így lehordod szegény gyereket mert meg merte kérdezni nyilvánosan h lessz e fojtatása a sorozatának és amúgy is olyan szar kérdést tesz fel amilyet csak akar. egyébként mi van azzal h tetszik neki a sao, tg, aot? ezeket a szennyeket én is szeretem de mégsem írogatok oda mindenhová hogy rohadjon meg mindenki aki nézi xy-t!
ilyet csak bunkó állatok tesznek. nagyon gáz vagy.
Lesz....
Dátum, év még nincs de bejelenetettek egy folytatást:
Sword Art Online: Alicization
és egy alternatív valamit:
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online
Én már nem nézem de neked jó szórakozást majd hozzá.
3. évad lesz ekkor: 2018. Október
Sword Art Online: Alicization
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!