Szerintem a Garfield Show az egyszer nézhető kategória. A franciák készítik, és ez látszik a tartalmon is. Nekem túlságosan gyermekbarát, túlságosan humortalan, és sablonos. A régi Garfield és barátai nekem sokkal jobban tetszett.
Mondjuk, én így húsz évesen elmondhatom, hogy még mindig imádom ezt a narancssárga, kövér lusta macskát :) az első képregényekm a 2008 júniusi garfield képregény volt, a mai napig megvan :) imádtam a rajzfilmeket, az egész estéseket, mikor például garfield magánnyomozó volt, vagy verekedett egy pumával, vagy ubul elszökött, nagyon jó rajzfilmek voltak.
A garfield is barátait is szeretem, nagyon sokat nevettem rajta annak idején, még most is, ha kedvem tartja megnézek egy-két részt, még mindig jó, még mindig van értéke.
Én mondjuk nem szeretem a CGI animációs filmeket, a rajzfilmek sokkal közelebb állnak hozzám.
Nekem az újabb animációs filmek közül, eddig az újabb bolondos dallamok együtt a csapat, borzasztó elnevezésű rajzfilm tetszett, mert tényleg nagyon szórakoztató, és egy kicsit talán a felnőttebbeknek is szól, pont úgy mint a Garfield, ami amelett, hogy szórakoztató, néha eléggé erős kritikát fogalmaz meg a saját kora társadalmával szemben, vagy figurázza azt ki. Ott van még a spongabob, amit szintén imádok, az a sorozat számomra az évek alatt, a garfieldhoz hasonlóan semmit nem vesztett az értékéből.
Magyar mesék közül, számomra a Vakáción a Mézga család tetszik a legjobban :)
És az üzenet a jövőből, illetve a Mézga Aladár kalandjai sem rossz, bár utóbbi nekem nem annyira nem tetszett mint a többi, de azért még mindig jó :)
Ott van még a pompom, a ho-ho-ho horgász, és a kérem a következőt is, amik szintén nagyon jó mesék, nagyon szórakoztatóak.
A pityke őrmestert is ajánlom.
Illetve volt még a Frédi és Béni rajzfilm, amit szerintem zseniálisan megcsináltak, és még volt egy sorozat, mindig elfelejtem a címét, pedig sokáig a kedvencem volt :) egy családról szól, akik a jövőben élnek, és űrhajókkal közlekednek. Készült ebből lényegeben egy magyar kopi, nagyon sok módosítással, aminek szintén nem jut eszembe a címe, de nagyon klassz volt. Az űrben járkáltak a gyerekek egy robot dadâval :) nagyon jó rajzfilm volt.
Igen... Nekem még normális gyerekkorom volt :)
Akkoriban normális rajzfilmek mentek, nem volt ilyen bogyó és baboca,meg hasonló, lényegében semmiről sem szóló, de azt is, mármint a semmit órákig mesélő meséket készítenek a kiskepernyőre, amik borzasztóak, de tényleg... Szerencsére, legalább a nagyvaszonra készítenek jó mesefilmeket, de azért na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!