Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti szeretitek a Garfield show-t?

Ti szeretitek a Garfield show-t?

Figyelt kérdés

2017. szept. 19. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. szept. 20. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban néztem és tetszett. De ahogy nőttem, úgy jöttem rá, hogy ez a förtelem csak az eredeti Garfield megcsúfolása, nagyon unalmas és nem is olyan vicces, mint ahogy azt először hittem. Kinőtték belőle az évek alatt.
2017. nov. 16. 00:12
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
Az okok, ami miatt rájöttem, hogy sz@r a Garfield show: ronda CGI animáció, humortalan "poénok", unalmas epizódok, béna és fura cselekmények (az epizódok során), valamint a szereplők teljes mértékű elcseszése.
2017. nov. 16. 00:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat, kinőttem belőle, nem kinőtték belőle. Csak akkor telefonról gépeltem, és ez a r..hadt autocorrect sz..rság mindig beleüti az orrát a dolgokba.
2017. nov. 21. 12:38
 5/9 anonim válasza:
A nagydarab ételkritikus Eddie Gurmand nak mi a magyarhangja?
2018. okt. 12. 12:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Szeretem, de az eredeti képregényeket és a Garfield és barátai-t nem múlja felül. Tud nagyon unalmas is lenni, de amúgy nem rossz mese.
2018. nov. 5. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Elmegy. De a Garfield és barátai sorozatnak, illetve a képregénynek a közelébe sem ér. Sokszor unalmas, illetve elcsépelt témákat dolgoznak fel. Az animáció nem valami szép (szerintem kicsit creepy), a poénok gyengék, a témákat meg már feldolgozták vagy a Garfield és barátai-ban, vagy más kismillió rajzfilmsorozatban. A szinkron jó, azt aláírom. Néha el lehet lenni vele, de jónak nem mondanám.
2019. júl. 4. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a Garfield Show az egyszer nézhető kategória. A franciák készítik, és ez látszik a tartalmon is. Nekem túlságosan gyermekbarát, túlságosan humortalan, és sablonos. A régi Garfield és barátai nekem sokkal jobban tetszett.

Mondjuk, én így húsz évesen elmondhatom, hogy még mindig imádom ezt a narancssárga, kövér lusta macskát :) az első képregényekm a 2008 júniusi garfield képregény volt, a mai napig megvan :) imádtam a rajzfilmeket, az egész estéseket, mikor például garfield magánnyomozó volt, vagy verekedett egy pumával, vagy ubul elszökött, nagyon jó rajzfilmek voltak.

A garfield is barátait is szeretem, nagyon sokat nevettem rajta annak idején, még most is, ha kedvem tartja megnézek egy-két részt, még mindig jó, még mindig van értéke.

Én mondjuk nem szeretem a CGI animációs filmeket, a rajzfilmek sokkal közelebb állnak hozzám.

Nekem az újabb animációs filmek közül, eddig az újabb bolondos dallamok együtt a csapat, borzasztó elnevezésű rajzfilm tetszett, mert tényleg nagyon szórakoztató, és egy kicsit talán a felnőttebbeknek is szól, pont úgy mint a Garfield, ami amelett, hogy szórakoztató, néha eléggé erős kritikát fogalmaz meg a saját kora társadalmával szemben, vagy figurázza azt ki. Ott van még a spongabob, amit szintén imádok, az a sorozat számomra az évek alatt, a garfieldhoz hasonlóan semmit nem vesztett az értékéből.

Magyar mesék közül, számomra a Vakáción a Mézga család tetszik a legjobban :)

És az üzenet a jövőből, illetve a Mézga Aladár kalandjai sem rossz, bár utóbbi nekem nem annyira nem tetszett mint a többi, de azért még mindig jó :)

Ott van még a pompom, a ho-ho-ho horgász, és a kérem a következőt is, amik szintén nagyon jó mesék, nagyon szórakoztatóak.

A pityke őrmestert is ajánlom.

Illetve volt még a Frédi és Béni rajzfilm, amit szerintem zseniálisan megcsináltak, és még volt egy sorozat, mindig elfelejtem a címét, pedig sokáig a kedvencem volt :) egy családról szól, akik a jövőben élnek, és űrhajókkal közlekednek. Készült ebből lényegeben egy magyar kopi, nagyon sok módosítással, aminek szintén nem jut eszembe a címe, de nagyon klassz volt. Az űrben járkáltak a gyerekek egy robot dadâval :) nagyon jó rajzfilm volt.

Igen... Nekem még normális gyerekkorom volt :)

Akkoriban normális rajzfilmek mentek, nem volt ilyen bogyó és baboca,meg hasonló, lényegében semmiről sem szóló, de azt is, mármint a semmit órákig mesélő meséket készítenek a kiskepernyőre, amik borzasztóak, de tényleg... Szerencsére, legalább a nagyvaszonra készítenek jó mesefilmeket, de azért na...

2019. aug. 11. 01:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban néztem. De sosem voltam igazán oda érte, mindig jobban szerettem a Garfield és barátai sorozatot, illetve az eredeti képregényeket - természetesen. Ahogy az előttem válaszoló is írta, a Garfield Show túlzottan gyerekbarát. Az eredeti sorozat és a képregények mindenki számára élvezhetőek, a Garfield Show meg max. 12 éves korig. Most nem tudom, hogy ez azért lett, mert a franciák belepiszkáltak, de így is, úgy is rossz ez a műsor. A grafika enyhén szólva sincs a topon, a szereplők viselkedése teljesen megváltozott, a poénok iszonyú gyermetegek, az epizódok cselekményeit pedig már egymilliószor láttuk másutt (ld. űrlény invázió, kutyakiállítás stb). Szóval a Garfield Show maximális jóindulatból egy 5-öst kap tőlem a 10-es skálán.
2019. aug. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!