Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi az oka egyre kevesebb film...

Mi az oka egyre kevesebb film van a mozikban?

Figyelt kérdés
Tegnap egyik régi ismerősömmel, arról beszélgettem, régen annyi érdekes film volt a mozikban, hogy minden héten mentünk moziban. Most meg alig van olyan film ami érdemes megnézni. Azt vettem észre kevesebb filmek vannak a mozikban. Mi az oka? Talán már nem éri meg filmet készíteni?

2017. szept. 17. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz?

Mostanában annyi filmet játsszanak, hogy nem is igaz.

Fut vagy 20-25 film egyszerre.

Abban viszont igazad van, hogy egyre több a gagyi, de ez kb 2002 óta tart, folyamatosan romlik a színvonal.

2017. szept. 17. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Kevés tartalmas érdekes film van , tömegével kerülnek elő ostoba meg újra feldolgozások és előzmény filmek . Az igény lehet volna jobb nívóra de a tömeg egyre igénytelenebbé válik ostoba és bőven elég ha okoskodik a gagyin miközben semmi mondanivalója nem volt a történetnek . Azt megfigyeltem aki nem érti meg a cselekményt egy klasszabb mozin és nem nézi újra arra azt mondják elvont vagy a film nyitott befejezésű mert ránk bízza a rendező a végét ... Valószínűleg .
2017. szept. 17. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

"semmi mondanivalója nem volt a történetnek"

Jaj, már megint a szereptúljátszás.

Mondanivaló nélkül is lehet egy jó egy film.

2017. szept. 17. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Tessék . Magára ismert ...
2017. szept. 17. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Bevételek azt mutatják, hogy nagyon megéri filmeket készíteni. Főleg feldolgozásokat!
2017. szept. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!