Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harcához hasonló sorozat?

Trónok harcához hasonló sorozat?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem hogy a kor és a világ legyen ugyanolyan.. hanem a minőség...a dráma...a fordulatok..a színészek..

Sokat gondolkodom hogy elkezdem a másik nagy sikerű "mai" sorozatot a Walking Dead-et..megéri ? esetleg más ?

Ti mit ajánlotok ?

2017. szept. 16. 12:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A Walking dead-et nem tudom, nem néztem. Nekem a Tabu nagyon tetszett. Tudom Westworldöt is ajánlani, ha érdekel egy kicsit is a mesterséges intelligencia témaköre, szerintem az a sorozat zseniális. Netflixes sorozat a Stranger things, talán ismered, az is jó.
2017. szept. 16. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
The 100
2017. szept. 16. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:
73%

"Nem úgy értem hogy a kor és a világ legyen ugyanolyan.. hanem a minőség...a dráma...a fordulatok..a színészek..

a Walking Dead-et..megéri ? "

Nem, a Walking Deadnek már azóta minimális köze van a minőségi sorozatokhoz, hogy Darabont nem dolgozik a stábbal. Egy fanservice-sorozat lett, ahol a fanok kedvencei szent tehenek, és azon ritka kivételes pillanatait, amikor tényleg valami kreatívat és merészet húznak (lásd egy karakter halála az évadnyitóból) azt mind a Kirkman-féle képregényből veszik át, ami mindenben magasan veri a sorozatot. Persze ennek is van egy masszív fanrétege, akik bármikor felértékelik, de azon a színvonalhoz köze sincs, amit a Game of Thrones, A Szökés, a Ryan Murphy-féle sorozatok képviselnek, amik jelenleg a drámasorozatok legmagasabb szintje.

Ha hasonló felépítésű drámát szeretnél, akkor Breaking Bad vagy Narcos.

2017. szept. 16. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
57%

Igen a Walking dead-et megéri nézni.Egyik legjobb manapság.

De a Vikingek és a Lost is nagyon jó sorozatok.

2017. szept. 18. 10:13
 5/5 sorompó ***** válasza:

A Black Sails (Fekete vitorlák) szerintem van olyan jó, mint a Trónok harca. Hasonlóan lassan indul be, mint a GoT (az első évad kicsit unalmas), viszont minden egyes szezonnal egyre jobb és jobb lesz. Nincs akkora világa, mint a Trónok harcának, tehát nincs benne annyi karakter, helyszín, esemény, de amit nyújt, az minőségi.

(Azonban azt hozzá kell tennem, hogy a magyar szinkront nem ajánlom. Nézd inkább feliratosan, vagy ahogy tetszik, de a szinkron nevetségesen béna lett.)

2017. szept. 21. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!