Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 16 évesen beengednek 18+-os...

Élekfj kérdése:

16 évesen beengednek 18+-os filmre?

Figyelt kérdés

Stephen King Az című művének filmesített verzióját akarom megnézni az egyik 13 éves barátommal.

Arra gondoltam, hogy lefoglalom és majd ott átveszem, de akkor nem kérnek személyit?

2017. szept. 14. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Nem lehet. 16 évesen meg talán azt mondanák hogy oké de a 13 évest biztos hogy nem engednének be.
2017. szept. 14. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Én 23 éves vagyok, húgommal és a barátnőjével mentem megnézni 4Dx ben. húgom foglalta le a jegyet, ő is ment oda kiváltani, majd amikor beültünk a filmre, ő adta át a jegyeket mi meg csak besétáltunk mögötte..engem senki nem néz 18nak, pedig már rég elmúltam, biztos hogy téged is beengednének. 13 évest nem biztos, de nem is ajánlanám neki..amúgy nem valami brutális film, sőt sok helyen vicces, ha annyira akarod, nézd meg vele otthon neten. úgy azért nem ugyan az a hatás, mint moziban..de nem hiába 18+
2017. szept. 14. 14:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mozitól és személyzettől függ. Nem vicc, anno egyik barátnőm öccsééket beengedték az Amerikai pitére osztályostul, mert a jegykezelő emberke annyira tojt bele (a tanáruk meg egy idióta volt, amiért a címből azt hitte, ez egy helyes kis gyerekbarát film, és nem olvasta el a tartalmat). Máshol meg kérhetik az igazolványt. És ott is kétesélyes, hogy inkább úgy van vele, hogy nem áll neki vitázni, és beenged, vagy elküld.
2017. szept. 14. 16:05
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező: Mért nem tudod használni a keresőt? Úgy gondolod, hogy Te vagy az első, akiben megfogalmazódott ez a kérdés?

Három válaszoló: Mért válaszoltok, ha fogalmatok sincs?

Válasz: A korhatár besorolás csak ajánlás, bárkit beengednek bármire, ha megveszi a jegyet.

2017. szept. 14. 16:53
 5/12 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó mi csak a tapasztalatainkat írjuk le. Igen is van olyan hogy elkérik a személyit meg olyan is hogy nem. Kaszás és mozi függő.
2017. szept. 14. 18:15
 6/12 anonim ***** válasza:
*kasszás
2017. szept. 14. 18:16
 7/12 anonim ***** válasza:

Tőlem elkérték a személyit... ugyanezt a filmet néztem én is... hááát furcsán nézett rám a nő, megkérdezte hogy tudom-e kb. miről szól a film, én azt mondtam hogy tudom, és beengedett.

14 éves vagyok (lány)

2017. szept. 14. 19:22
 8/12 A kérdező kommentje:

És melyik moziban néztétek?

Valakinek a WestEndes CinemaCityben?

2017. szept. 14. 23:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Én és egyik haverom is 15 évesek voltunk 2002-ben. Meg akartunk nézni egy 16+-os filmet, de elkérték a személyinket, és azt látva nem adtak rá jegyet (Székesfehérvár Alba Plaza - Cinema City). Azóta persze változott a világ, és mindenhol más-más a mozi személyzete is, így nem tudom, hogy téged beengednek-e, de a barátodat tuti nem, hacsak nem néz ki többnek és szerencsétekre személyit sem kérnek, ezt így előre nem lehet tudni!
2017. szept. 15. 18:04
 10/12 anonim ***** válasza:
A félegyházi Petőfi Moziban kb harmadikos gyereket engedtek be a Deadpool-ra. Aztán meg az új Resident Evil filmre is beengedtek, még anno. (15 leszek)
2017. szept. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!