Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted ennek mi értelme...

Szerinted ennek mi értelme van? Vagy miért csinálják?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor látom, hogy a filmekben, hogy mutatnak egy várost, és kiírják a képre, hogy pl New York, és közben

egy hang is bemondja, hogy New York. Na most, aki lát az elolvasta, fölösleges alá mondani pluszba, a vakok meg gondolom nem járnak moziba.

2017. szept. 12. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul gondolod, látássérültek is járnak moziba. Illetve (szomorú ugyan), de írástudatlanok is.
2017. szept. 13. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szinkron miatt. Ugyanis a felirat külföldi és minden külföldi infót szinkronizálnak.
2017. szept. 13. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam 2., köszönöm. Mindketten kaptátok a zöld pacsit.
2017. szept. 13. 10:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pesti mozikban többször is láttam már vak embereket, nekik biztos fontos az információ, hogy éppen hol játszódik a cselekmény. Meg gondolom ők már hozzászoktak az effajta filmélményhez, valószínűleg a hangok alapján maguk elé képzelik a történéseket.
2017. szept. 13. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!