Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki el tudná nekem mondani...

Valaki el tudná nekem mondani (spoilerezni) részletesen az AZ c. filmnek a történetét?

Figyelt kérdés

Érdekelne a régi és az új film is.

Csak a horror műfaj miatt nem szeretném megnézni, de a történetére kíváncsi vagyok.

2017. szept. 12. 04:38
 1/8 anonim válasza:
23%
Hát ritka szar film. Balhéznak benne a gyerekek egymást oltogassák. A bohóc felbukkan egyszer kétszer de nagyon gagyin semmi részletesség. Horror szinten egy nagy nulla talán a gyerekek félnének nézni de az is csak azért mert gyerekek játszák a filmet. A történetét azért nem írom le mert nyugodtan megnézheted horror szinten semmit nem ér.
2017. szept. 12. 05:52
 2/8 Bihar Valatonon ***** válasza:
35%

Egyes válaszadó bazzeg te azt se tudod miről beszélsz....:)

Kérdező: Ezt nem lehet elmesélni...ha nem akarod a filmet megnézni olvasd el a könyvet...

2017. szept. 12. 06:46
 3/8 A kérdező kommentje:
A köynvet lusta vagyok elolvasni, a filmet nem nézem meg, mert utálom a "jump scare"-eket.
2017. szept. 12. 07:00
 4/8 Bihar Valatonon ***** válasza:
64%
Így jártál:D
2017. szept. 12. 07:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg a 90-es minisorozat feldolgozást. Az nem ijesztő. Nem mintha az új film különösebben az lenne.

Vagy ha az sem megy nesze: [link]

Ott van a Cselekmény alatt röviden.

2017. szept. 12. 19:05
 6/8 randomole válasza:
100%

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.

Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

2017. szept. 12. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. szept. 12. 21:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tudok egyetérteni azzal, hogy az új film ne lenne félelmetes és ne volna értelmes film. Nagyon sok horrort láttam már és a mai csapongó horror-kultusz ellenére is ütős volt. Közben komoly drámai szálak húzódnak meg benne, ami által sokszínű. Szerintem nem ugyanúgy figyeltünk a filmre.
2018. jan. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!