Mejik rajzfilmsorozat lehet ez?
Már régen láttam (kb 5-6 éve) valamelyik rajzfilmcsatornán asszem...
A lényeg, hogy volt egy srác aki tudott repülni (meg asszem szárnyai is voltak de ez nem bizti) és ilyen tök menőn kitépett egy villanyoszlopot a helyéről és azzal csapkodott egy vagy szörnyet vagy valami túlméretezett robotot (nem tudom pontosan mit mert már viszonylag régen láttam és akkor is csak egy részt láttam) és a részben volt egy csaj aki valami pók szerűség volt és ilyen rohadt nagy madárpókká tudott átváltozni mert asszem megivott valami szert és annak ez volt a hatása vagymi és volt a csajnak két csatlósa (két srác) akik szintén pókok voltak az egyikük zöld a másik piros (mert hogy a való életben is ilyen színű hajuk volt meg ilyen ruhákban is jártak úgyhogy szentem azért vagy nemtom) és arról szólt ez a rész, hogy ezek a pók-ember izék mindenkiből ilyen mutáns pókot akarnak csinálni a főszereplő (vagyis nemtom hogy ő e a főszereplő) csávó aki tud repülni, na ő meg meg akarja őket akadályozni ebben és sikerül is neki, de asszem ő is majdnem pók lesz, de jön a csapata(vagy a barátai) akik megmentik és beadják neki az ellenszert (ami egy ilyen fehér tabletta) és a srác megmenekül és a csajt meg a csatlósait is visszaváltoztatják teljes emberekké ha szabad így fogalmaznom...............
És kb ennyire emlékszem. Hát nem túl sok, de a minap szintén valami rajzfilmet néztem és valahogy visszaemlékeztem erre és tök kedvet kaptam hozzá...szóval ha esetleg van olyan hatalmas Cartoon Master köztetek aki netán tudná, hogy ez melyik rajzfilm lehet és netán meg is szeretné osztani velem tudását....akkor azt nagyon megköszönném....
Nem gond ha csak tippeltek, mert szivesen nézek én más rajzfilmet is, de légyszi akkor írjatok sokat...
Köszönöm szépen előre is!
Xd de hülye vagyok
Köszi első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!