~Thuglife~ kérdése:
SOS! Mi a film cime?
Figyelt kérdés
Annyira emlekszem, hogy tel volt, es egy lany, meg egy fiu a hoban fekszik. A lany varatlanul rosszul lesz, korhazba is kerul ha jol emlekszem, a hideg miatt leallt a veseje. Ha valaki felismerne, annak halas koszonet.:)2017. szept. 6. 19:51
2/7 anonim válasza:
Ütközés. Gondolom az előző is azt linkelte, de nekem nem nyitja meg.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, sajnos ez nem az a film :( viszont eszembe jutott, hogy ez a cselekmeny a film elejen volt, es ha jol emlekszem utana a film vegig a kovetkezmenyekrol szol, a lany reszerol. Oszinten, a filmnek csak az elozeteset lattam, az is atfutott mar az agyamon, hogy talan meg ki sem jott a film. Bar ezt nem tartom valoszinunek. A film inkabb drama iranyzatba megy el, nem akcio, nem krimi. De koszonom a segitseget! :)
2017. szept. 7. 10:08
4/7 anonim válasza:
"ha jol emlekszem utana a film vegig a kovetkezmenyekrol szol, a lany reszerol"
Ha nem láttad honnan tudod?
Egyébként szerintem is az Ütközés-re gondolsz.
Itt az előzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=YCPYCjJk9OU
5/7 anonim válasza:
Na jó... :DDDDDDDD
Nem is látta, de azt mondja nen ez az. Konkrétan le van írva a wikipedian, hogy a veséje miatt kórházba került. Mégis hàny ilyen film lehet még?!
6/7 anonim válasza:
az 1.vagyok! tegnap még 87%-ban adtam jó válaszokat,erre valaki lepontoz! az zt megelőző válaszaim mind 87% csak ez 86.miért lettem lepontozva? kezdem unni az egészet,hiába segítek,valaki mindig lepontoz...kezd zavarni kissé.
7/7 A kérdező kommentje:
Hany olyan film lehet meg, ahol valakinek leall a veseje? Gondold vegig, mit kerdeztel, koszi. :D
1. Valaszolo, megnyugtatlak, nem kaptal tolem semmifele minositest, masnal keresd a bibit.
A valaszokat koszonom, de nem az utkozesrol van szo :)
2017. szept. 9. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!