Gt9dnl1 kérdése:
Hol nézhetnék online filmeket?
Figyelt kérdés
Online-Filmek.tv-n néztem korábban, de pár hónapja egyetlen egy filmet se tudok megnézni mert akármelyik videómegosztót választom, állandóan akadozik.
Nálam lehet a gond? Használok adblockot, de amig filmet néznék addig kikapcsolom.
Melyik oldalon próbáljam?
2017. szept. 5. 22:51
1/2 anonim válasza:
Úristen. Online nézni filmeket nagyon csúnya dolog. Én a helyedben a moovie cc-t és az indavideót elkerülném messziről.
2/2 anonim válasza:
Én a mozicsillag.cc -t szoktam inkább használni.
De ha beírod a Google-be az általad keresett film címét és utána hogy ,,indavideo'' vagy ,,videa'' olyan találatokat ad ki ahol egyből tudsz filmet nézni.
A film akadozásának meg nincs sok köze ahhoz hogy melyik oldalról jutottál el magához a filmhez (ami ugye csak egy videó, amit egy videómegosztóra töltöttek fel, ami lehet YouTube, Indavideo, Videa, vidto stb ). Ha akadozik akkor szerintem az internetkapcsolattal van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!