Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol nézhetnék online filmeket?

Gt9dnl1 kérdése:

Hol nézhetnék online filmeket?

Figyelt kérdés

Online-Filmek.tv-n néztem korábban, de pár hónapja egyetlen egy filmet se tudok megnézni mert akármelyik videómegosztót választom, állandóan akadozik.

Nálam lehet a gond? Használok adblockot, de amig filmet néznék addig kikapcsolom.

Melyik oldalon próbáljam?

2017. szept. 5. 22:51
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Úristen. Online nézni filmeket nagyon csúnya dolog. Én a helyedben a moovie cc-t és az indavideót elkerülném messziről.
2017. szept. 6. 00:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a mozicsillag.cc -t szoktam inkább használni.

De ha beírod a Google-be az általad keresett film címét és utána hogy ,,indavideo'' vagy ,,videa'' olyan találatokat ad ki ahol egyből tudsz filmet nézni.

A film akadozásának meg nincs sok köze ahhoz hogy melyik oldalról jutottál el magához a filmhez (ami ugye csak egy videó, amit egy videómegosztóra töltöttek fel, ami lehet YouTube, Indavideo, Videa, vidto stb ). Ha akadozik akkor szerintem az internetkapcsolattal van baj.

2017. szept. 6. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!