Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok vicces magyar filmeke...

Tudnátok vicces magyar filmeket írni amin sokat lehet röhögni?

Figyelt kérdés

2017. szept. 5. 09:42
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
15%
Én tudom ajánlani az összes Adam Sandler filmet, és a Dumb és Dumber-t :)
2017. szept. 6. 17:16
 12/24 Shai-Hulud ***** válasza:
82%

@17:16

Ha nem olvastad volna, MAGYAR filmeket kért a kérdező.

2017. szept. 6. 17:48
 13/24 Shai-Hulud ***** válasza:
76%
Tudnám, hogy egy ilyen kérdésnél vajon mit pontoz le az igen kedves lepontozó??? :(
2017. szept. 6. 19:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Nem volt hasznos a válasz, akkor lepontoz.

Sokat röhögni nem megfogható. Van, aki nem tud ezeken röhögni, más nem kap levegőt és sír a röhögéstől.

Nekem vicces volt a Liza is, meg az Egészséges erotika is. De lehet más nem tud ezen röhögni.

2017. szept. 7. 22:53
 15/24 anonim ***** válasza:
Egészséges erotika (ha hallottál a szocializmus munkatempójáról)
2017. szept. 8. 08:58
 16/24 anonim válasza:
Indul a bakterház, Liza a rókatündér, Legényanya (régi de ha érted a poént nagyon jó )
2017. szept. 8. 19:40
 17/24 anonim válasza:
Nem kívánom az előttem szólókat ismételni, így csak amit még mindenképpen hozzá tennék: Miniszter félrelép, Csapd le csacsi, ha még régebbi akkor tizedes meg a többiek, Kabos Gyula filmek, Isten hozta őrnagy úr. Nekem a Valami amerika is bejött. Mind 2.
2017. szept. 9. 10:53
 18/24 Dorrothy válasza:

Szia!

Üvegtigris, Papírkutyák, Indul a bakterház, Zimmer Feri1-2, Linda című filmsorozat(nem minden része vicces,de vannak benne állati jó poénok) Csinibaba, Kopaszkutya, A legényanya, Szeleburdi család, Le a cipővel! Bujtor filmekben is vannak jó poénok, Keménykalap és krumpliorr, Szeleburdi vakáció, Égig érő fű. Nagyjából ennyi,de van egy film,aminek nem jut eszembe a címe,viszont erre a poénra emlékszem belőle:"tizenkét òrája vagyok Magyarországon,és tönkrement az életem" vagy valami ilyesmi... ha valaki tudja a címét megmondaná?? Azt hiszem valami Argo... de nem vagyok benne biztos,nem akarok hülyeséget írni..😊

2017. szept. 9. 15:26
 19/24 anonim válasza:
Ha szereted a történelmet akkor ajánlom a Magyar vándort.
2017. szept. 12. 21:57
 20/24 anonim válasza:
Meseautó (ezt nem láttam, hogy valaki írta volna) jó kis Magyar Film. Ajánlom.vagy a Hippolyt film (van új és régi változat is). Sorozat ha érdekel, akkor az Angyalbőrben amit tudok ajánlani. Csak egy évadnyi készült, de remek film a Magyar sorkatonaság idejéből.
2017. szept. 13. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!