Pet című film végén ki volt a levágott ujjú férfi?
Figyelt kérdés
Sethre egyáltalán nem hasonlít,illetve neki ugye elvágta a torkát a csajszi, és ez a csávó mintha vak is lenne, nem értem. többször beszélt arról a film alatt a csaj hogy milyen lehet egy háziállatnak ha nem megy hozzá a gazdája és ő várja, erre célzott?2017. szept. 3. 18:49
2/6 anonim válasza:
Mondja is neki a végén megint, hogy tudja, hogy ő tényleg szereti - vagy valami hasonlót. Erről korábban is beszéltek az ujját is ennek bizonyítására vágta le.
3/6 A kérdező kommentje:
értem,minden esetre alig lehet ráismerni, köszönöm:)
nekem átjött a film egyébként a sok lehúzás ellenére is, erős közepes nálam:)
2017. szept. 3. 19:00
4/6 anonim válasza:
Igen, szerintem se rossz, de sajnos nem is kiemelkedő.
(Közben eszembe jutott: talán azt mondja neki, hogy azért nem ölte meg a fickóját, aki megint megcsalta, mert arra gondolt, hogy itt van ő, aki tényleg szereti - már hónapokkal ezelőtt láttam, nem emlékszem világosan).
5/6 A kérdező kommentje:
angolul néztem, ott valahogy úgy mondta hogy tudja, hogy szereti,de tudnia kell azt is, hogy ez mit jelent, és elvágta a torkát. amikor ráközelítettek a levágott ujjra a végén akkor az jött be hogy ő az, aztán lebeszéltem magam róla:)
köszi!
2017. szept. 3. 19:04
6/6 A kérdező kommentje:
így van,ezt mondta:)
2017. szept. 3. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!