Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hannibál sorozat, Will Graham...

Malachai kérdése:

Hannibál sorozat, Will Graham és Hannibal?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen csak néhány napja kezdtem bele ebbe a sorozatba. S bár tudom, hogy illendő lenne végignéznem és akkor kérdezni, de valamire akkor is kíváncsi vagyok. Néhányan már írták, miszerint Will érdeklődni kezd Hannibál iránt, namármost... a wikia is azt írja, hogy vele a kapcsolat, mint pszichiátere és szerelmi érdeklődés. Will "beleszeret" ebbe a pszichológusba, vagy csak én értelmeztem rosszul?

2017. szept. 1. 20:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
18%
Te értelmezed rosszul.
2017. szept. 1. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Mármint ha a barátság érzését "beleszeretés"-nek nevezed, akkor jól érted.
2017. szept. 1. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

A Hannibál egy nagyon szürreális sorozat, erre egyre inkább rá fogsz jönni ahogy haladsz vele, sok dolog értendő átvitt értelemben, és sok mindent bele lehet látni.

A sorozat utolsó részében konkrétan ki fogják mondani hogy Hannibál szerelmes Will-be, és sokan úgy tartják hogy ez Will részéről viszonozva van. De szerintem az ő kapcsolatuk több az általánosan vett szerelemnél, sokkal mélyebb. Nem "melegek", hanem olyan szinten megértik egymást hogy az már szinte szerelem.:)

2017. szept. 1. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát, igazából számomra ez a leírás kavart be inkább [link] és az, hogy sokan valóban állítják, hogy egymásba szerettek. Az igazság az, hogy egyelőre az első 3 részt láttam, de ... egyszerűen csak ez érdekelt, hogy mire lehet majd számítani

2017. szept. 1. 21:06
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
nem szerelmesek hanem lelki társak,a nélkül,hogy melegek lennének.
2017. szept. 2. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne interjúkat olvasnod a sorozat írójával, (az egyébként meleg) Brian Fullerrel, meg a színészekkel, mert kb mindenki egyöntetűen állítja, hogy a Hannibal idővel lassan románccá alakult. Nem értelmezed rosszul...
2017. szept. 9. 18:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát már biztos nem alakul olyan szinten románccá, mert a sorozatot befejezték. Sajnos. Ahhoz képest meg nyomatják a sok szart ahogy a csapon kifér, de ezt be kellett fejezniük.. brutálisan jó sorozat volt.
2017. szept. 10. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

más téma,de a készítők új sorija az amerikai istenek.

ugyanaz a látványvilágot sikerült hozniuk mint a hannibálban.

2017. szept. 10. 12:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 Jó hír: 80% hogy lesz új évad, csak 4-5 évet kell rá várni mindenféle jogi procedúrák miatt.

(SPOILER!!!! Amúgy elvileg Will veszi át a kövi évadban Clarice helyét, és együtt szöknek meg asszem Kubába...?)

Amúgy Bryan Fuller mesélte egy interjúban, hogy az utolsó jelenet egy csókjelenet lett volna, csak a csatorna, amin ment a Hannibal folyton próbálta heterosítani a jeleneteket. (Ha rákeresel a rendezői változatra, úgy is van nevezve az a jelenet, hogy "kiss alts")

2017. szept. 13. 01:23
 10/11 A kérdező kommentje:
e/r válaszoló: Ahj, annyi jót írtál most hirtelen, hogy annyira hihetetlennek tűnik... de remélem, hogy valóban lenni fog újabb évad mert szerintem ez egy valóban remek egy sorozat volt. Remélem, hogy majd annyi év után a színészek is hajlandóak lesznek újra részt venni benne :)
2017. szept. 15. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!