Keresek egy filmet! (műfajilag talán romantikus? )
Egy lányról és egy fiúról szól, talán a lány neve szerepel a film címében is.
Ha jól emlékszem, akkor eltávolodnak, majd találkoznak és életük során ez többször megismétlődik.
(sajnos akitől egyből választ kaphatnék, már nem kérdezhetem meg)
Ez így nagyon tág, minden második film erről szól.
Segítene ha leírnád:
kb hány éve láttad a filmet (újabbakat kizárhatjuk)
Kb mikorinak tűnt a film
Kik voltak a benne játszó színészek (vagy hogy néztek ki?)
Hol játszódott?
Van-e valami konkrét, jellegzetes jelenet, amire emlékszel belőle?
Nem láttam a filmet, csak mondták nekem a címét. A beszélgetés kb 2 hónapja történt, de a film maga valószínű régebbi.
Fő jellegzetességnek annyit tudok mondani, hogy a film címében úgy emlékszem benne volt egy női név is, gondolom a lány/nő főszereplő neve lehet. Illetve a beszélgetésünk alapja a sors volt és az a mondat, hogy "akiknek együtt kell lennie azok együtt is lesznek", így akármit hozhat az élet, akárhányszor kell eltávolodniuk, végül mégis össze is hozza őket az élet/a sors. És a beszélgetőpartnerem erre vágta rá, hogy mint a...*film címe*.
Sajnálom, mert így nehéz lesz rátalálnod.
3 tipp:
1. A beszélgetőpartnerednek, akitől már (bármit is jelentsen ez) nem tudod megkérdezni, nem ismered más ismerőseit, barátait, akik esetleg tudhatják a választ? Illetve nincs, nem volt az illetőnek facebook oldala? (Ott lehet egy saját listát készíteni a kedvenc filmekről, tehát nyomra vezethet.)
2: Danielle Steel egy romantikus bestseller írónő, akinek a regényeiben többször is előfordul ehhez hasonló történet. És nem egy könyvét megfilmesítették már.
Wikipédián fusd át a könyveinek a listáját, hátha megtalálod köztük, amit keresel.
3. 99%, hogy nem pont ezt a filmet keresed, de hasonló a története, és nagyon szép film a Szerelmünk lapjai - érdemes megnézni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!