Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet! (műfajilag...

Keresek egy filmet! (műfajilag talán romantikus? )

Figyelt kérdés

Egy lányról és egy fiúról szól, talán a lány neve szerepel a film címében is.

Ha jól emlékszem, akkor eltávolodnak, majd találkoznak és életük során ez többször megismétlődik.

(sajnos akitől egyből választ kaphatnék, már nem kérdezhetem meg)

2017. aug. 29. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez így nagyon tág, minden második film erről szól.

Segítene ha leírnád:

kb hány éve láttad a filmet (újabbakat kizárhatjuk)

Kb mikorinak tűnt a film

Kik voltak a benne játszó színészek (vagy hogy néztek ki?)

Hol játszódott?

Van-e valami konkrét, jellegzetes jelenet, amire emlékszel belőle?

2017. aug. 29. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
és persze mikor melyik század kb melyik évtizedében játszódott, ez is fontos támpont
2017. aug. 29. 21:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem láttam a filmet, csak mondták nekem a címét. A beszélgetés kb 2 hónapja történt, de a film maga valószínű régebbi.

Fő jellegzetességnek annyit tudok mondani, hogy a film címében úgy emlékszem benne volt egy női név is, gondolom a lány/nő főszereplő neve lehet. Illetve a beszélgetésünk alapja a sors volt és az a mondat, hogy "akiknek együtt kell lennie azok együtt is lesznek", így akármit hozhat az élet, akárhányszor kell eltávolodniuk, végül mégis össze is hozza őket az élet/a sors. És a beszélgetőpartnerem erre vágta rá, hogy mint a...*film címe*.

2017. aug. 29. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnálom, mert így nehéz lesz rátalálnod.

3 tipp:

1. A beszélgetőpartnerednek, akitől már (bármit is jelentsen ez) nem tudod megkérdezni, nem ismered más ismerőseit, barátait, akik esetleg tudhatják a választ? Illetve nincs, nem volt az illetőnek facebook oldala? (Ott lehet egy saját listát készíteni a kedvenc filmekről, tehát nyomra vezethet.)

2: Danielle Steel egy romantikus bestseller írónő, akinek a regényeiben többször is előfordul ehhez hasonló történet. És nem egy könyvét megfilmesítették már.

Wikipédián fusd át a könyveinek a listáját, hátha megtalálod köztük, amit keresel.

3. 99%, hogy nem pont ezt a filmet keresed, de hasonló a története, és nagyon szép film a Szerelmünk lapjai - érdemes megnézni! :)

2017. aug. 29. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

katt rá a képekre, és fusd át a tartalmakat,hátha valamelyikre ráismersz :)

2017. aug. 29. 21:45
 6/6 sm's girl ***** válasza:
Szerintem a Love Rosie-ra gondolhatsz. Magyarul Ahol a szivárvány véget ér.
2017. aug. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!