Miért kell ennyire hypeolni a Trónok Harca c. sorozatot?
Az első 3 rész nekem sem tetszett, de örülök, hogy nem tudtam jobbat kitalálni és nem kaszáltam el. Kb. az 5.-6. rész után kezdett tetszeni, az első évad vége pedig abszolút meghozta a kedvem.
A hype nem szól másról, csak reklámról. Evidens, hogy ami sikeres abból minél több pénzt akarnak. Egy sikeres sorozatról írni, nagyobb olvasottságot jelent.
Nyugi, már csak egy év és vége.
Majd jön valami más.
Emlékszem anno ugyanekkora hype volt a Szökés, a Lost, az Alkonyat körül, Vámpírnaplók körül. És a mai napig nem értem mire a felhajtás.
A GOT esetében értem, mert szeretem, bár idegesít mikor már erőszakkal nyomják le az ember torkán.
Na de ez van, ilyen a showbiznisz.
Nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
Igen,de az hogy ez a világ legnézettebb sorozata,még nem magyarázza meg hogy miért az. Ez önmagában nem indok.
Én is folyton ezen agyalok hogy mégis miért lett ilyen népszerű,és folyton kérdezem is a barátaimtól akik szeretik,hogy magyarázzák el hogy mégis mi olyan különleges benne,de még senki se tudott erre válaszolni.Pedig komolyan érdekel.
Annyira hogy megnéztem az első évadot,de eddig nem lettem okosabb.
Az pedig elég szomorú hogy sokan nem is hallottak még a Fekete Tükörről,pedig az épp hogy jobban kiérdemelne egy ekkora hypeot,de talán épp a mondanivalója meg a jó minősége miatt nem csúszik le mindenki torkán.
Ugyan már.A világ legjobb sorozata,még aki nem szereti a fantasy-t az is szokta nézni :D Mellesleg egy felépített birodalomról van szó.Jól ki van dolgozva és egyik sorozatba se toltak még ennyi pénzt mint ebbe.A Guiness rekordok könyvébe is bekerült mint a legtöbb Emmy-díjat bekebelező sorozat.A reklám és a hype pedig nem véletlen.Vajon miért van ennyi rajongója?Miért ennyire sikeres?
Akinek meg csak sok párbeszéd meg szex,annak az agya nem fejlődött ki odáig,hogy a sok nevet és a szöveget meg tudja jegyezni vagy felfogni.Eleinte én se jegyeztem meg,de most kapásból felsorolom neked mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!