Miért húzzák le a Wonder Womant?
mert van az amikor az eredetsztori nagyon eltér az alaptól és azért van sírás.
jelen esetben meg kb 1 az 1ben ugyanaz volt a film mint a rajzfilm verzió.
annyiban volt más,hogy nem a szigeten harcolt árésszal,hanem franciában.
de 1x nézős szórakozásnak teljesen oké film.
amit én hiányoltam,hogy ha már halhatatlan nem öregszik és több 100 éves,akkor ennek a témának lélekre kifejtett hatását kicsit ki lehetett volna fejteni.
mert elég nehezen hihető,hogy egy több 100 éves csaj hajlamos a naiv viselkedésre.
Ahogyan írták, hogy minden filmen magasan kezd, de ahogyan telik az idő, úgy fog egyre inkább lemenni.
Ez minden filmnèl így van, bár vannak kivètelek. Pèldául ha megnèzed a imdb 250-es listáját nagyon sok furcsa alkotást fogsz rajta látni a sok giccses borzalmas Oscar díjas filmek mellett
Te meg miért isteníted, mikor még nem is láttad?
Én láttam moziban és jó film volt. Biztos megnézem majd még. De semmiesetre sem kimagaslóan jó. Voltak benne elképesztő baromságok, a zek snájder-féle (tudom, hogy nem ő rendezte, hál istennek, de a képi világában elképesztően érződik a hatása) túldramatizál akciójelenetekről és a mindenre rányomott 50 réteg instagram filterről nem is beszélve.
Az JL-t meg zek snájder rendezte, Joss Whedon csak az utómunkákat végzi, az már sokat nem fog segíteni rajta. Ugyan olyan, ha nem rosszabb, katyvasz lesz mint a BvS meg suicide squad. Sajnos amíg ömlik a pénz ezekből, nem áll senki érdekében, hogy seggbe rugdossák az írókat meg a rendezőket a jobb minőség érdekében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!