Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért húzzák le a Wonder Womant?

Miért húzzák le a Wonder Womant?

Figyelt kérdés
Legelején imdb-n is 8.3-as értékelése volt erre lepontozzák azzal az indokkal sokan, hogy Amerika kapitány ripoff :D még nem láttam a Wonder Womant de az biztos hogy jobb mint az első bosszúálló :D . Be adnak neki egy szuperkatona szérumot aztán egyből műzgrást hajt végre, megtanult lőni stb. Bár nem várok sokat a Marvel náciktol... Az igazság ligája előzetest is már lesavazták közben a bosszúállók rendezője vette át már a filmet rég :D Kinek mi a véleménye a filmről ?

2017. aug. 25. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden blockbuster magasabban kezd, mint ami környékére véglegesen beáll, ezen semmi meglepő nincs.
2017. aug. 25. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

mert van az amikor az eredetsztori nagyon eltér az alaptól és azért van sírás.

jelen esetben meg kb 1 az 1ben ugyanaz volt a film mint a rajzfilm verzió.

annyiban volt más,hogy nem a szigeten harcolt árésszal,hanem franciában.

de 1x nézős szórakozásnak teljesen oké film.

amit én hiányoltam,hogy ha már halhatatlan nem öregszik és több 100 éves,akkor ennek a témának lélekre kifejtett hatását kicsit ki lehetett volna fejteni.

mert elég nehezen hihető,hogy egy több 100 éves csaj hajlamos a naiv viselkedésre.

2017. aug. 25. 23:54
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Divat lehúzni a sikeres filmeket, akár valóban rosszak, akár nem. Én ezt személy szerint ezerszer jobban élveztem, mint az Amerika Kapitányt, az egyetlen amiben hasonlítottak, hogy a II. Világháború idején játszódtak.
2017. aug. 25. 23:59
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Ahogyan írták, hogy minden filmen magasan kezd, de ahogyan telik az idő, úgy fog egyre inkább lemenni.

Ez minden filmnèl így van, bár vannak kivètelek. Pèldául ha megnèzed a imdb 250-es listáját nagyon sok furcsa alkotást fogsz rajta látni a sok giccses borzalmas Oscar díjas filmek mellett

2017. aug. 26. 10:26
 5/10 anonim ***** válasza:
nem kötekedésből a harmadik válaszolónak de a wonder woman az 1.világhaborúban játszódik legalább is én így tudom
2017. aug. 26. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Te meg miért isteníted, mikor még nem is láttad?

Én láttam moziban és jó film volt. Biztos megnézem majd még. De semmiesetre sem kimagaslóan jó. Voltak benne elképesztő baromságok, a zek snájder-féle (tudom, hogy nem ő rendezte, hál istennek, de a képi világában elképesztően érződik a hatása) túldramatizál akciójelenetekről és a mindenre rányomott 50 réteg instagram filterről nem is beszélve.

Az JL-t meg zek snájder rendezte, Joss Whedon csak az utómunkákat végzi, az már sokat nem fog segíteni rajta. Ugyan olyan, ha nem rosszabb, katyvasz lesz mint a BvS meg suicide squad. Sajnos amíg ömlik a pénz ezekből, nem áll senki érdekében, hogy seggbe rugdossák az írókat meg a rendezőket a jobb minőség érdekében.

2017. aug. 28. 16:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Whedon pluszba forgat jeleneteket meg a filmhez meg most is nem tudom honnan veszed de úgyis majd meglatjuk :D
2017. aug. 29. 13:07
 8/10 A kérdező kommentje:
De én egyébként egyatalan nem így csináltam volna az igazság ligaja megalakulását :D Az egész ligát MARTHA-nak köszönhetjük ...
2017. aug. 29. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:
37%
Kedved kérdező melyik Marthara gondolsz????
2017. aug. 31. 23:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Nemrég néztem meg a filmet, hát ez kihúzta a DC-t a bajból a végén volt egy kis dráma szerintem nagyon jóra sikerült bánom hogy nem moziban néztem meg :D Steve Trevor karaktere nagyon jó lett a CGI is jó helyeken volt ,csak így tovább Warner !
2017. szept. 5. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!