Előzmény sorozatok a trónok harcából?
Gondolom arra, ami megjelent valamilyen írásos formában, így a legtöbbet tudjuk róla.
Pl. a Dunk and Egg novellák, vagy a sárkányok tánca névre keresztelt Targaryen testvérháború.
igen fura és leginkább érthetetlen,de dunk és egg kalandjai tervben sincsenek eddig.
a tököm tudja nevű rabló banda testvériség lángoló kardal van tervben.
Robert felkeléséről egészen biztosan nem fognak sorozatot csinálni, ezt maga Martin mondta. Egy pár napja (hete?) írta a saját blogján, hogy mire végez a Tűz és Jég dalával, minden apró információ a rendelkezésünkre fog állni az eseményekkel kapcsolatban (gondolom kiderül, ki a Nevető Fa Lovagja, mi volt pontosan Rhaegar meg Lyanna között), és hogy úgy már nem lenne benne annyi potenciál. Ez egyfelől hülyeség, mert a Trónok Harca is előre tudott volt (még ha a sorozat le is hagyta a könyveket), de meg lehet érteni, mert ez azért nem egy olyan monumentális történet, hogy a újat tudjon mondani.
Dunk és Egg-ről én sem hallottam, hogy tervben lenne, szóval ha most kéne tippelnem, akkor én azt mondom Aegon hódításáról fognak sorit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!