Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Előzmény sorozatok a trónok...

MuSky kérdése:

Előzmény sorozatok a trónok harcából?

Figyelt kérdés
úgy hallottam több forgatókönyvön is dolgoznak tud valaki infókat róla melyik történetek megvalósulására van a legnagyobb esély?

2017. aug. 25. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom arra, ami megjelent valamilyen írásos formában, így a legtöbbet tudjuk róla.

Pl. a Dunk and Egg novellák, vagy a sárkányok tánca névre keresztelt Targaryen testvérháború.

2017. aug. 25. 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Esetleg Robert Baratheon trónra jutása.
2017. aug. 25. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

igen fura és leginkább érthetetlen,de dunk és egg kalandjai tervben sincsenek eddig.

a tököm tudja nevű rabló banda testvériség lángoló kardal van tervben.

2017. aug. 26. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Robert felkeléséről egészen biztosan nem fognak sorozatot csinálni, ezt maga Martin mondta. Egy pár napja (hete?) írta a saját blogján, hogy mire végez a Tűz és Jég dalával, minden apró információ a rendelkezésünkre fog állni az eseményekkel kapcsolatban (gondolom kiderül, ki a Nevető Fa Lovagja, mi volt pontosan Rhaegar meg Lyanna között), és hogy úgy már nem lenne benne annyi potenciál. Ez egyfelől hülyeség, mert a Trónok Harca is előre tudott volt (még ha a sorozat le is hagyta a könyveket), de meg lehet érteni, mert ez azért nem egy olyan monumentális történet, hogy a újat tudjon mondani.

Dunk és Egg-ről én sem hallottam, hogy tervben lenne, szóval ha most kéne tippelnem, akkor én azt mondom Aegon hódításáról fognak sorit csinálni.

2017. aug. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!