Emoji film vélemény?
Vélemény a filmről?
Kedvenc szereplő?
Kedvenc rész?
Vélemény Kakiról?
Miért írod ki az utolsó kérdést új kommentbe minden egyes kérdésednél? Valóban tudni akarsz valamit vagy csak a pontszámokat gyűjtöd az oldalon?
Már leírták korábban is, hogy ha rákeresnél a neten akkor nem egy véleményt tudnál elolvasni, ahhoz képest a sokadik kérdésedet írod ki és egyikre sem válaszoltak még itt.
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Amúgy nagyon jó film, én moziban láttam.
Kaki a kedvenc.
A kedvenc rész az, amikor Ifjabb Kaki kérdezi az apját, hogy kell e kezet mosni.
Kaki meg vicces, jófej, tetszenek a beszólásai.
Ez a filmnek nevezett izé egy szörnyszülött. Holnap tervezem megnézni, just for fun, kíváncsi leszek erre a rettentően jól kidolgozott történetre, amit képesek voltak emojikra ráhúzni. :D
Pont, hogy a kritikusok szavára kéne adni, no offense.
Már megint te vay?😆
Imádom,a kedvenc animációs filmem
Gene a kedvencem
2kedvenc jelentem van mikor összevissza mászkálnak az appokban és mikor just danceelnek
Őszintén kaki annyira nem szimpi főleg nem a gyereke de annyira nem utálom ám csak vakahogy vicesebb,szimpatikusabb kakira számitottam
Hasonló a trollok te troll😆
Küld má ek a többi ilyen kérdéseid szeretek rájuk válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!