Animések! A Clannad vagy az Anohana a jobb?
Figyelt kérdés
Ezt a kettőt szokták fölhozni az animék közül, ha a legjobb drámák kerülnek szóba. Most Clannad-nél elsősorban az "after story" tehát a 2. évad érdekelne igazán, mert az elég jó pontozást kapott MAL-on (jobbat mint az Anohana).2017. aug. 19. 16:21
11/14 anonim válasza:
A Clannadban rengeteg a hiba, amit a drága alkotójának köszönhet. (Lásd Kanon, Air, mind egy alapra építkezik). Sokszor túltolták a drámai részeket is. Rengeted dolgot fellehetne hozni ellene, de számomra ez volt a legmegfogóbb mű amit valaha láttam mondani valóját tekintve. A zenéje pedig a legjobb amit hallotam valaha. Csak is az első résszel teljes az After Story, így külön megnézve nem adná át teljesen. Az Anohana pedig számomra... Mindenkitől azt hallotam: A Clannnad szörnyű, de az Anohana az egy mestermű... Nagy elvárással ültem le elé, de minden rész után lejjebb adtam. Borzalmas volt. Idegesítő karakterek, drámaiság nulla. Az volt életem egyik legrosszabb animé-je amit valaha láttam...
12/14 A kérdező kommentje:
Most járok az Anohana felénél, és hát eddig nem nyűgözött le. Az első rész jó volt, de a többi az nem nagy szám. Talán a végén majd alkot valamit, de nagy elvárásani nekem sincsenek most már.
2017. okt. 15. 09:31
13/14 A kérdező kommentje:
A Made in abyss c. anime viszont iszonyat jó lett! A vége nagyon drámai volt. Remélem hamar lesz folytatása, mert nagyon érdekelne, hogy mi lesz ez után.
2017. okt. 15. 09:34
14/14 anonim válasza:
Attól függ. A Clannad anime szerintem egy meglehetősen jó anime, viszont a hírnevéhez tényleg nem ér fel. Itt egyértelműen az Anohana.
De a Clannad: After Story szerintem az egyik legjobb anime, ami valaha készült. Az utolsó részét leszámítva tényleg közel tökéletes. Itt viszont megveri az Anohanát.
Nekem is van eszem, hogy egy négyéves kérdésre válaszolok... azért remélem, segítettem. Valakinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!