A kis kedvencek titkos élete vélemény?
Vélemény a filmről?
Kedvenc szereplő?
Kedvenc rész?
Vélemény Gigiről?
Ha tudtok, írjatok hasonló filmeket!
A tageknél a VV Gigi csak véletlen van ott.
Egyetértek, mert én is imádom.
Gigi a kedvenc.
Kedvenc rész amikor összejönnek Maxxel.
GIGI MEG CUKI ÉS BÁTOR
Én ma lattam először és nagyon tetszett!
A kedvenc szereplőm Chloé a macska😻
A kedvenc részem(kedvenc jelenetem?) az amikor Gigi nézi azt a filmet és mondja hogy:mondd Máriá óh tudnom kell mi a bajod!
Gigi picit kicsi Max-hoz de nagyon aranyos
Az öngyilkos osztagos kérdést is te irtad ki!
Nagyon jó film tegnap néztem volna a 2.részét de lassú vplt a net igy az elejénét kénytelen voltam abba hgyni
1.Chloé
2.Gigi
3.max
Kedvenc részem mikir Pajti azpn a (amkkor a nagypapájával jözttek le a "lift" ről ő elől megy és ugye nagyon hosszú aztán a hátsö lábait rátteszi arra a vasra a 2 melső lábával utána még lépeget egy kicsit és utána odaér
Meg persze amikir gigi nézi a tvt
Meg az amikor chloét felveszi az a kis csivava és arra a tvre néz meg hogy az emberek röhögnek aztán rájön hogy ő van a tvbe és "állj!nenézzék"
A 2 rész elejéből a kedvencem amikor chuck és katie ülnek a fotelon és a max meséli hogy összeházasodtak stb. ÉS AZTÁN TÖRTÉNT VALAMI
Meg amikor a chloénaj a szájából kijön a szőrcsommó
Meg amikor hógólyó ráhasal az "erkély"re és " tádátátá TÁ tatádátá Tá tatatdaTÁÁAA/
"SZIA HÓGOLYÖ"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!