Trónok harca 8. évadának kiszivárgott forgatókönyveivel kapcsolatban kinek mi a véleménye?
Az első dolog, szerintetek tényleg ezek a valódi forgatókönyvek? Az én véleményem az, hogy valószínűleg igen, túlságosan is egybevág az eddigi teóriákkal, és az eddigi írói stílussal.
A második, hogy szerintetek most, hogy még messze nem kezdődött el a forgatás, de kint van a forgatókönyv változtatnak rajta?
A harmadik, aki hozzám hasonlóan végigolvasta mit gondol? Ha ez lesz a forgatókönyv, akkor ez most spoileres, de titeket mi lepett meg?
MONDOM ÚJRA HA EZ A FORGATÓKÖNYV, AKKOR EZ NAGYON SPOILERES LESZ!!!
-Jon és Dany kinyírása kicsit erős, de benne volt, hogy ez lesz, és így meg lesz oldva, hogy ki is uralkodjon, mondjuk nagy hiszti lesz belőle a rajongók körében, az tuti. Én egyiket se bánom, nagyon elkezdtek a sorozat Mary Sue-ivá válni.
- A sárkányok mint faj végleges kiirtása. Azzal, hogy mindhárom elpusztul a sorozat végére, és egy se rak tojásokat, vagyis a forgatókönyvben nincs ilyen említve azt jelenti, hogy sosem lesznek többet sárkányok. Ez seggre ültetett. Legalább egy tojást rakhatott volna Drogon.
- Az a karakter, akinek a halálát igazán bánom a Sandor The Hound Clegane, ha valaki ő aztán megérdemelt volna egy boldog, békés életet.
- Az egyedüli, ami igazán üt és a sorozatban nem számítottam rá, az a legvége, amikor az utolsó megmaradt whitewalker megkoronázza az új Éjkirályt, aki történetesen Bran, és basszus a scriptben nincs semmi, ami arra utalna, hogy újjáépítik a falat, az úgy marad lerombolva, és már sárkányok sincsenek, tehát a következő tél idején Bran és "kis" csapata elvileg gond nélkül gyalogol majd keresztül Westeroson.
!!!SPOILER!!!
Most olvastam én is. Hát.. keserédes az biztos. Monumentális filmélmény lesz, ha mindez megvalósul, már az szíven rúgott, hogy elolvastam a scriptet.
Valahol sejthető volt, hogy Jon és Dany sem éri meg a végét, de én inkább arra számítottam, hogy egyikük életben marad - pontosabban Jon - és ő fog uralkodni. A múlt ismétlődése viszont mindig is jellemző volt a történetre, így logikus, hogy a trónörökös kislány apja csatában, anyja meg szülés közben hal meg tragikusan. Dany halála utáni performansza igazán "trónokharcás", de felfordult a gyomrom tőle.
A sárkányok kicsinálása nekem sem tetszik, így nincs meg az a maradandó jelentősége annak, hogy valami csodás mágia által Dany "kikeltette" őket.
Euron már most végérvényesen lekörözte nálam Joffot meg Ramsayt, viszont valamilyen szinten érvényesül az a teória, hogy egy outsider kerül a trónra.
Rengeteg karakter meghal valóban, a legtöbbjüket én is sajnálom, de másrészt örvendetes, hogy nem megy át Gyűrűk urás komolytalanságba, hogy egy földöntúli hatalom ellen harcolva kb a haja szála sem görbül meg a főhősöknek.
Az vigasztal, hogy a könyvsorozat - ha hasonlítani is fog rá - másképp fog véget érni, mert egyrészt több a szereplő, és a történet szálak is valószínűleg tök máshogy alakulnak. Bran tuti nem lesz ennyivel elintézve, neki szerintem sokkal nagyobb szerepe lesz a Nagy Háborúban, amire csak még inkább ráerősít az állítólagos záró jelenet. (Szerintem Bran az Éjjeli Őrség 13. parancsnoka, de ez már csak fantazmagória).
#15 :D Aragorn, Gimli, Legolas, Eomer, Eowyn, Samu, Pipin Trufa, Gandlaf, Galadriel és még kismillió másik egyed
bőszen bólogat a kommentedet olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!