Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 8. évadának...

Trónok harca 8. évadának kiszivárgott forgatókönyveivel kapcsolatban kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

Az első dolog, szerintetek tényleg ezek a valódi forgatókönyvek? Az én véleményem az, hogy valószínűleg igen, túlságosan is egybevág az eddigi teóriákkal, és az eddigi írói stílussal.

A második, hogy szerintetek most, hogy még messze nem kezdődött el a forgatás, de kint van a forgatókönyv változtatnak rajta?

A harmadik, aki hozzám hasonlóan végigolvasta mit gondol? Ha ez lesz a forgatókönyv, akkor ez most spoileres, de titeket mi lepett meg?

MONDOM ÚJRA HA EZ A FORGATÓKÖNYV, AKKOR EZ NAGYON SPOILERES LESZ!!!

-Jon és Dany kinyírása kicsit erős, de benne volt, hogy ez lesz, és így meg lesz oldva, hogy ki is uralkodjon, mondjuk nagy hiszti lesz belőle a rajongók körében, az tuti. Én egyiket se bánom, nagyon elkezdtek a sorozat Mary Sue-ivá válni.

- A sárkányok mint faj végleges kiirtása. Azzal, hogy mindhárom elpusztul a sorozat végére, és egy se rak tojásokat, vagyis a forgatókönyvben nincs ilyen említve azt jelenti, hogy sosem lesznek többet sárkányok. Ez seggre ültetett. Legalább egy tojást rakhatott volna Drogon.

- Az a karakter, akinek a halálát igazán bánom a Sandor The Hound Clegane, ha valaki ő aztán megérdemelt volna egy boldog, békés életet.

- Az egyedüli, ami igazán üt és a sorozatban nem számítottam rá, az a legvége, amikor az utolsó megmaradt whitewalker megkoronázza az új Éjkirályt, aki történetesen Bran, és basszus a scriptben nincs semmi, ami arra utalna, hogy újjáépítik a falat, az úgy marad lerombolva, és már sárkányok sincsenek, tehát a következő tél idején Bran és "kis" csapata elvileg gond nélkül gyalogol majd keresztül Westeroson.

2017. aug. 19. 01:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Hol találtad ezt a bizonyos forgatókönyvet? Éedekelne
2017. aug. 20. 12:43
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Beírod gugliba, hogy game of thrones season 8 leak.
2017. aug. 20. 13:54
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

!!!SPOILER!!!

Most olvastam én is. Hát.. keserédes az biztos. Monumentális filmélmény lesz, ha mindez megvalósul, már az szíven rúgott, hogy elolvastam a scriptet.

Valahol sejthető volt, hogy Jon és Dany sem éri meg a végét, de én inkább arra számítottam, hogy egyikük életben marad - pontosabban Jon - és ő fog uralkodni. A múlt ismétlődése viszont mindig is jellemző volt a történetre, így logikus, hogy a trónörökös kislány apja csatában, anyja meg szülés közben hal meg tragikusan. Dany halála utáni performansza igazán "trónokharcás", de felfordult a gyomrom tőle.

A sárkányok kicsinálása nekem sem tetszik, így nincs meg az a maradandó jelentősége annak, hogy valami csodás mágia által Dany "kikeltette" őket.

Euron már most végérvényesen lekörözte nálam Joffot meg Ramsayt, viszont valamilyen szinten érvényesül az a teória, hogy egy outsider kerül a trónra.

Rengeteg karakter meghal valóban, a legtöbbjüket én is sajnálom, de másrészt örvendetes, hogy nem megy át Gyűrűk urás komolytalanságba, hogy egy földöntúli hatalom ellen harcolva kb a haja szála sem görbül meg a főhősöknek.

Az vigasztal, hogy a könyvsorozat - ha hasonlítani is fog rá - másképp fog véget érni, mert egyrészt több a szereplő, és a történet szálak is valószínűleg tök máshogy alakulnak. Bran tuti nem lesz ennyivel elintézve, neki szerintem sokkal nagyobb szerepe lesz a Nagy Háborúban, amire csak még inkább ráerősít az állítólagos záró jelenet. (Szerintem Bran az Éjjeli Őrség 13. parancsnoka, de ez már csak fantazmagória).

2017. aug. 21. 11:54
 14/16 mark567 válasza:
Nagyon remélem hogy nem igazi forgatókönyv...legalább a sárkányok túlélhetnék ezt az egészet :(
2017. aug. 29. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
13# jah, Frodó haja szála se görbült meg, csak éppen elvette tőle a kis komolytalansag a lelkét, az ártatlanságát és a jövőjét.....
2017. okt. 12. 22:24
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 :D Aragorn, Gimli, Legolas, Eomer, Eowyn, Samu, Pipin Trufa, Gandlaf, Galadriel és még kismillió másik egyed

bőszen bólogat a kommentedet olvasva.

2017. okt. 13. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!