Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a különbség a dojutsuk...

Mi a különbség a dojutsuk között? (Naruto kérdés)

Figyelt kérdés

Amikre kíváncsi vagyok az a byakugan, sharingan, rinnegan, rinne-sharingan, mangekyou sharingan, eternal mangekyou sharingan, tenseigan és a gold (arany) byakugan és rinnengan.

Miben különböznek, ill. millyen technikákat tudnak?

2017. aug. 18. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az angolt nem mindig szabad követni mert félre fordítják ezért jobb többet követni japan magyar angol igy nagyobb esely van rá hogy nem hordasz ossze hülyeséget meg amugy nem mindegy hogy bestia vagy démon a farkasdémon pedig farkas démon a farok demon még oke de a farkasdémon wolf demon/fiend/devil remélem le jött mindenkinek
2017. aug. 20. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:
A filler meg valamelyik jo valamelyik nem de a hagoromo filler szerintem a legjobb volt mivel sok dolgot meg lehetett tudni ez inkább mint egy utó munka volt mivel kishinek haladnia kellet a fő szállal
2017. aug. 20. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Meg szerintem a japan a legjobb
2017. aug. 20. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!