Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok olyan sorozatot,...

Ajánlanátok olyan sorozatot, amelynek komolyabb mondanivalója van?

Figyelt kérdés
PL, mint a Leftovers vagy American gods. Ha tudtok valami jó sorozatot és nem teljesen komoly, attól még leírhatjátok :) Köszönöm

2017. aug. 16. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem kell kihagyni.

a sorozat minden része egy erkölcsi dilemma,hogy mit választasz,hogyan döntesz

a visszalépést életszínvonalban,hatalomban,párkapcsolatban.

vagy meg akarod tartani ugyanazt,de akkor be kell vállalnod valami igen durvát cserébe.

namost az első részben a lehető legdurvábbat kell bevállalni,vagy visszalépni.

2017. aug. 19. 23:43
 12/14 anonim ***** válasza:

s01e01 erős gyomrúaknak való. A többit könnyebb befogadni.

SPOILER

Az első rész arról szól, hogy megb*sznak egy disznót, mert egy művész trollkodik. Ha élvezed az ilyen jellegű részeket, nézd meg. Amúgy a mondanivalója jó, de nekem elvette a kedvemet a sorozattól és fél évig nem is tértem vissza hozzá, mert nem vagyok kíváncsi az ilyenfajta betegségekre. De a sorozat többi része normálisabb, befogadhatóbb.

2017. aug. 24. 20:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy Solo, avagy sodoma 120 napja is olyan film, amit nem ajánlok bárkinek, csak annak, akinek tetszett a Black Mirrors S01E01.
2017. aug. 24. 20:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem a Black Mirror első két részét, kár lett volna kihagyni. Nagyon tetszik, köszönöm.
2017. aug. 26. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!