Firefly sorozat mitől annyira nagy szám?
Sokan a legjobb sorozatnak tartják, az értékelései az egekben vannak.
Elkezdtem nézni úgy az évad felénél járok nem rossz de semmi kiemelkedő nincs benne, főleg a mai sorozatokhoz képest.
Esetleg az évad vége felé felpörögnek benne az események?
Vannak sokan, akik a Marveles szuperhősös bohóckodástól borulnak térdre, ízlések és pofonok ugyebár.
A Fireflynak nagyon eltalálták az atmoszféráját, igényes és hihető sci-fi univerzuma van, a karakterei pedig nagyon emberiek, könnyű velük azonosulni. Az ázsiójának kétség kívül jót tettek azzal, hogy idő előtt elkaszálták, így a sorozat nem érte meg azt, hogy esetlegesen néhány évad után a színvonala a béka segge alá süllyedjen.
Könnyű párhuzamba állítani magát a sorozatot a főszereplőkkel, valamint a sorozatban lévő Szövetséget a Foxxal, mondhatnánk, az a sors humora. Szerintem ez is bőven hozzátesz ahhoz, hogy azok, akik szeretik a Fireflyt, kiállnak mellette. Megjegyzem, megértem őket, nálam is toronymagasan top1 sorozat.
a párbeszédek nagyon jól meg vannak írva,folyamatos a dinamika a szereplők között.
a pár része alatt komplett univerzumot épített fel saját szabályokkal,értékrenddel.
az egyetlen amire én sem találtam magyarázatot,hogy miért nincsen fegyverzete a hajónak?
#Kerdezo irhatal volna egy ket peldat hogy szamodra mi az etalon, mert akkor tudnank mihez viszonyitasz
nem tudom keszult e tobbnszinkron, ketlem, de a firefly szinkronjaval nem volt bajom, ellentetben a Serenity evel, amibol lehet van tobb szinkron, nem erdekel annyira azert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!