Vki tud valami jó filmet/sorozatot?
Figyelt kérdés
Filmek közül ilyen sci-fi ,fantasy témájuak jöhetnek pl.:Az útvesztő 1-2 (alig várom a januárt ,jö a 3. rész 😎) Végjáték,Felejtés, Én avrobot stb.
Eddig ezeket a sorozatokat toltam de már mindet v 5x megnéztem :D : The walking dead,A visszatérők (The 100)
Ezekből is ilyen témájuak ha vannak
Előre is köszi :)
2017. aug. 14. 19:01
2/9 anonim válasza:
filmnek az ÉLET-et mondanám ilyen témában esetleg Prometheus, ALIE:Covenant, RIDDICK triológia
sorozat talán a The Strain
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ !! :)
2017. aug. 14. 23:50
4/9 anonim válasza:
Sci-fi filmek:
- Érkezés
- Star Trek, Star Trek: Sötétségben, Star Trek: Mindenen túl
- Valérian és az ezer bolygó városa
Sorozatok:
- Tudorok (történelmi de nagyon jó)
- Trónok harca (fantasy)
- Ghost in the Shell (sci-fi/cyberpunk)
5/9 anonim válasza:
Futurisztikus sorozat több önálló epizóddal, amelyek nem függnek össze, de egy-egy lehetséges jövőbeli világot mutatnak be: Black mirror
7/9 anonim válasza:
Filmnek még: A holnap határán, Utazók, John Carter, The Martian, Limiteless, Kapcsolat, Gravitáció, Éhezők viadala, Wall-e, Majmok bolygója, Ex machina, Interstellar, Man in black, összes Marvel film 🙂
8/9 anonim válasza:
Sorozatnak: Orphan Black, Leftovers, Once upon a time, Black Mirror
9/9 6769601 válasza:
Sorozat:star crosed, shannara (fantasy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!